Følg med og sig hej 👉🏾
Risengrødsvafler

Risengrødsvafler

Vafler af Risengrød – 5 Ingredienser og Ingen Madspild! 🥣 🧇

Har du en rest kold risengrød stående? Eller måske lidt risalamande fra juleaften? 😋
I stedet for at lade det gå til spilde, kan du forvandle det til noget helt nyt og sprødt – lækre vafler med kun 5 ingredienser! 🧇✨

Med denne opskrift kan du nyde en skøn kombination af blød risengrød og sprød vaffelstruktur – perfekt som morgenmad, snack eller et hyggeligt mellemmåltid i juledagene🎄
Og hvis du mangler en nem opskrift på risengrød, der aldrig brænder på, så har jeg den også klar til dig her! 😍


Tid: Max 60 min.Kategori: MorgenmadAntal ingredienser: 4-5 ingredienser
5.0 fra 2 stemmer
Antal

6

stk.
Arbejdstid

35

Minutter
Tid i alt

35

Minutter
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 750 g kold risengrød

  • 2 dl mælk

  • 80 g hvedemel

  • 3 stk æg

  • 1 tsk vaniljesukker

  • 2 tsk sukker

  • smør til stegning

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienser i en skål, og vend det sammen til en ensartet vaffeldej. Hvis du ønsker et ekstra frisk pift, kan du tilsætte revet citronskal
  • Varm dit vaffeljern op, og smør det med lidt smør
  • Hæld en passende mængde dej i jernet, og bag vaflerne, indtil de er gyldne. Læg de færdige vafler på en bagerist for at gøre dem så sprøde som muligt

Spørgsmål, svar og tips

Server vaflerne med en klat kold flødeskum og en rest kirsebærsovs, eller vælg din yndlingsmarmelade og en græsk yoghurt 2 % eller skyr som tilbehør for mere protein og mæthed

Spørgsmål eller feedback til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *