Følg med og sig hej 👉🏾

Samarbejde

Med baggrund inden for ernæring og sundhed samt måltider og fødevareinnovation er jeg passioneret omkring at udvikle produkter og skabe nye, inspirerende opskrifter samt nyfortolkninger af klassikere i aktive fællesskaber både online og fysisk. Det gør jeg både ved løbende at udvikle @HomemadeByBering til sit eget brand med flere aktiviteter, platforme og services der forbinder det virtuelle rum med fysiske oplevelser og fælleskskaber.

Min mission er at bygge madfællesskaber og bringe hjemmelavet hverdagsluksus ind i en travl hverdag.

Co-labs med @HomemadeByBering

Mad og måltider – i fysiske fælleskaber

Med en uddannelse og erfaring inden for læring og måltidsdannelse formidlinger jeg om fødevare, innovationer og som oplægsholder. Det kan være som gæstevært ved madskoler, i udviklingen af koncepter hvor du ønsker at skabe fysiske oplevelser med dine produkter. Mad skal opleves, duftes og deles i fællesskaber, derfor er det en stor del af mig at komme ud og lære fra mig og være sammen med andre om at skabe erfaringer, indsamle feedback og mærke begejstring og udfordringer.

Jeg tester hvad der virker – i min egen forretning

Instagramprofilen @HomemadeByBering fungerer som mit personlige innovationslaboratorium. 

Her deler jeg opskrifter og idéer, modtager feedback og tester, hvad der virker. Den direkte dialog med følgere giver uvurderlig indsigt i, hvad der inspirerer og engagerer, hvilket styrker både mit arbejde og profilens engagement. Mange af mine følgere er habile køkken-mennesker, derfor bliver jeg ofte beriget med mange gode ideer og inspiration fra dem.

Produkt- og konceptudvikling

Som freelance strategipartner og produktudvikler kombinerer jeg en stærk faglig baggrund inden for ernæring, sensorik og fødevareproduktion med erfaring fra hele værdikæden. 

Jeg hjælper fødevarevirksomheder med at styrke deres markedsposition gennem innovation, synlighed og autenticitet. Med udgangspunkt i forbrugeradfærd og måltidssituationer (occasions) udvikler jeg løsninger, der gør hverdagen lettere, reducerer madspild og skaber gode køkkenoplevelser hos forbrugerne med kvalitetsråvarer. Formålet for mig er også at skabe produkter, der ikke blot møder forbrugernes behov, men også styrker virksomhedens kommercielle agenda og relationen mellem mennesker og måltider.

Med en karriere inden for strategi, innovation, kommunikation og bæredygtighed hos anerkendte virksomheder fra bl.a. Deloitte, Novo Nordisk og LEGO. har jeg både teoretisk viden og praktisk erfaring gør mig i stand til at levere rådgivning, der skaber værdi fra råvare til forbruger.

Omsæt strategi til handling og få forbrugerne som ambassadører

Mit arbejde er baseret på en kombination af teoretisk, praktisk og kommerciel erfaring. Jeg er uddannet fra SUHRS Husholdningsskole og Ernæring og Sundhed med speciale i fødevareproduktion og foodservice. Jeg har en kandidat i Læring og innovation. 

Jeg har arbejdet med produktudvikling for virksomheder som Arla Danmark (yoghurt, fermenterede produkter og desserter) og Arla Unika samt hos brands som Hr. Skovs Gourmetbutik, Løgismose, Gourmandiet, Meyers, ENZO&C og Emmerys. Virksomheder der i hver sin fødevarekategori arbejder med basisfødevarer af høj kvalitet og frembringer store smagsoplevelser med gode råvarer. 

Eksempler på partnerskaber

Odense Marcipan

Aktivt Partnerskab

Odense Marcipan A/S

Jule-og Nytårskampagne 2024. Konfektkit, instagram reels og stories.

Eksklusivt konfektkit med opskrifter udviklet af HomemadeByBering til tiltrækning- og fastholdelse af konfekt traditioner med et nyt take på årets marcipan variant, Orange Marcipan. Kittet er solgt og distribueret via Odense Marcipans hjemmeside.

Om samarbejdet siger Odense Marcipan

"Det er altid superinteressant for os at læse med, hvor forbrugerne giver os indblik i deres brugsmønstre og ønsker – så tak for den del også 🫶

Du er rigtig dygtig til at tænke og agere holistisk, og tænke på alle de virksomhedsmæssige fordele (som her typen af spørgsmål i kommentarsporet, co-like hos os, link til kit osv.) - det sætter vi stor pris på som virksomhed, at alt er gennemtænkt ned til mindste detalje – FEDT!"


Opskrifterne er udviklet med høj kvalitetschokolade og med et bagt marcipan for et sprødt og chewy alternativ til mere klassisk konfekt.

Opskrifterne sætter fokus på få ingredienser og en nem håndtering. Chokoladearbejdet er ikke for “prof” og konfektstykkerne kan spises uden fedtede fingre.

Der er taget højde madspild i opskriftsudviklingen, så forbrugeren også får en bonus opskrift til at bruge resterne.

Se de lækre Orange Fritter hos ODENSE her
Se de samlede opskrifter

BIRK Kaffebar

Aktivt Partnerskab

BIRK Kaffebar

BIRK Kaffebar i hyggelige Jægergårdsgade, Aarhus er ejet af Marianne og hendes datter Dina, som samarbejder med @HomemadeByBering om opskriftsudvikling og træning af deres ansatte i tilberedning og håndtering af maden til gæsterne i BIRK Kaffebar.

Marianne og Dina ønsker løbende at øge og tilpasse udvalget af retter i BIRK Kaffebar og tilbyde flere alternativer inden for morgenmad og mættende mellemmåltider med fokus på økologi og sæsonerne.

Marianne og hendes datter Dina ejer BIRK Interiør i Jægergårdsgade, Aarhus. I sommeren 2024 udvidede de BIRK-universet med BIRK Kaffebar, i nabobutikken.

En del af menukortet byder nu på forskellige variationer af grød, morgenmadstallerkener og veganske snacks. Alt sammen hjemmelavede og med en god næringsprofil.

HomemadeByBering har udviklet opskrifter der passer til flowet af gæster i kaffebaren og med fokus på minimering af spild i tilberedning.

Samarbejdet er aktivt og der kommer løbende nye lækre sæsonaktuelle retter på kortet udviklet af HomemadeByBering.