Følg med og sig hej 👉🏾

Om Louise // HomemadeByBering

HomemadeByBering er skabt af mig, Louise, i starten af 2023, med et ønske om at inspirere og glæde andre med opskrifter og inspiration til smagfulde madoplevelser med gode og enkle råvarer. Opskrifterne er udviklet efter en eller flere af følgende; få ingredienser, kort tilberedningstid, madspild eller øge effektiviteten i køkkenet, så du kan lave store portioner til fryseren eller dele med dem du holder af.

Min passion for mad og måltider har altid været stor, og allerede som barn hoppede jeg i køkkenet for at bage og lave mad. Som voksen var jeg på SUHRS Husholdningsskole, som kickstartede min interesse for mad på så mange måder. Jeg lavede kokkeskoler for blinde, madkurser med Meyers og delte mad ud til hjemløse, samtidig med at jeg lærte alt fra supper og saucer til La Glace-kager. En uddannelse i Ernæring og Sundhed bragte mig til kommerciel fødevareproduktion hos både Toms Chokolade fabrik og Rigshospitalets centralkøkken (food service) og som produktudvikler for Arla Danmark indenfor yoghurt, fermenterede produkter og dessert kategorien samt Arla Unika.

I gennem mange år har jeg arbejdet i en række gourmetbutikker, som Hr Skovs Gourmetbutik, Løgismose, Gourmandiet, Emmerys & Meyers, virksomheder og brands der i hver sin fødevarekategori arbejder med basis fødevarer og frembringer store smagsoplevelser med gode råvarer.

Har du lyst til at få ekstra tips og tricks til opskrifter og følge min mad-hverdag og rejser ud i verden med nye spiseoplevelser, så deler jeg flittigt ud på Instagram som @homemadebybering.

Velkommen til – og velbekom ⭐

Få lette opskrifter
- og god energi i hverdagen

Snart sker der spændende nyt hos mig. Vil du være med? Tilmeld dig min mailliste og hold godt øje med indbakken.

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til, at jeg må kontakte dig på din oplyste mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
 

Spørgsmål eller gode ideer er altid velkommen

Har du kommentarer eller spørgsmål til opskrifterne bedes skrive i kommentarfeltet på selve opskriften (findes under opskriften på hver side), så kan alle andre også få glæde af svaret.

Har du brug for min hjælp eller har en ide til en ny ingrediens eller opskrift, så kan du skrive til louise@beringandersen.com