
Havregrødsbrownie
Havregrødsbrownie - uden mel og smør - 30 min bagetid 🍫♥️
Den her opskrift er FANTASTISK lækker som et sundere alternativ til den klassiske brownie, en mættende og lun morgenmad - eller kold som mellemmåltid og i madpakken.
Den er svampet og smagfuld i konsistens og smag.
Den holder sig fugtig og er stærkt vanedannende, men med god samvittighed🤭
Tid: Max 60 min.Kategori: Kager
Portioner
9
stkArbejdstid
10
MinutterTilberedelsestid
30
MinutterTid i alt
40
Minutter
Hold skærmen tændt
Ingrediensliste
250 g havregryn blendet til mel
65 g kakaopulver
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
3 æg
1 dl sirup
400 ml mælk eller plantedrik
100 g karamel chokolade eller anden lys chokolade til at komme ovenpå
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader alm ovn
- Kom havregryn i en hakker/foodprocessor og blend det til lidt finere mel (giver konsistens af kage i det færdige resultat)
- Kom de resterende ingredienser op i en skål sammen med havre’melet’ og bland det til en kagedej. Dejen er ret flydende
- Kom chokoladeknapperne ovenpå (vend dem evt i 1/2 tsk mel inden de kommes på kagen, så de bliver på toppen og ikke falder til bunds. Bages i 30 min.
- Server den bagte havregrød lun når den er nybagt, evt med græsk yoghurt eller skyr til. Gem resten, skær den i firkanter og tag med på madpakke eller som mellemmåltid før/efter træning. Der er godt med fibre og protein i. Velbekom 🌟
2 kommentarer til “Havregrødsbrownie”
😋 lækkert, jeg tilføjet 50 g sojamel og 3 æggehvider 👏👏👏 også
Så dejligt at du har fundet et godt take på den lækre havregrødsbrownie. Tak for din søde kommentar. Kh Louise