
Havregrødsbrownie
Havregrødsbrownie - uden mel og smør - 30 min bagetid 🍫♥️
Den her opskrift er FANTASTISK lækker som et sundere alternativ til den klassiske brownie, en mættende og lun morgenmad - eller kold som mellemmåltid og i madpakken.
Den er svampet og smagfuld i konsistens og smag.
Den holder sig fugtig og er stærkt vanedannende, men med god samvittighed🤭
Tid: Max 60 min.Kategori: Kager
Portioner
9
stkArbejdstid
10
MinutterTilberedelsestid
30
MinutterTid i alt
40
Minutter
Hold skærmen tændt
Ingrediensliste
250 g havregryn blendet til mel
65 g kakaopulver
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
3 æg
1 dl sirup
400 ml mælk eller plantedrik
100 g karamel chokolade eller anden lys chokolade til at komme ovenpå
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader alm ovn
- Kom havregryn i en hakker/foodprocessor og blend det til lidt finere mel (giver konsistens af kage i det færdige resultat)
- Kom de resterende ingredienser op i en skål sammen med havre’melet’ og bland det til en kagedej. Dejen er ret flydende
- Kom chokoladeknapperne ovenpå (vend dem evt i 1/2 tsk mel inden de kommes på kagen, så de bliver på toppen og ikke falder til bunds. Bages i 30 min.
- Server den bagte havregrød lun når den er nybagt, evt med græsk yoghurt eller skyr til. Gem resten, skær den i firkanter og tag med på madpakke eller som mellemmåltid før/efter træning. Der er godt med fibre og protein i. Velbekom 🌟
4 kommentarer til “Havregrødsbrownie”
😋 lækkert, jeg tilføjet 50 g sojamel og 3 æggehvider 👏👏👏 også
Så dejligt at du har fundet et godt take på den lækre havregrødsbrownie. Tak for din søde kommentar. Kh Louise
Jeg har bagt den flere gange, uhm den er god.😊
Årh hvor dejligt!! Tak for din søde tilbagemelding 😉