Følg med og sig hej 👉🏾
Havregrødsbrownie
Havregrødsbrownie

Havregrødsbrownie

Havregrødsbrownie - uden mel og smør - 30 min bagetid 🍫♥️

Den her opskrift er FANTASTISK lækker som et sundere alternativ til den klassiske brownie, en mættende og lun morgenmad - eller kold som mellemmåltid og i madpakken.

Den er svampet og smagfuld i konsistens og smag.

Den holder sig fugtig og er stærkt vanedannende, men med god samvittighed🤭


Tid: Max 60 min.Kategori: Kager
3.0 fra 2 stemmer
Portioner

9

stk
Arbejdstid

10

Minutter
Tilberedelsestid

30

Minutter
Tid i alt

40

Minutter
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 250 g havregryn blendet til mel

  • 65 g kakaopulver

  • 1 tsk vaniljesukker

  • 1 tsk bagepulver

  • 1/2 tsk salt

  • 3 æg

  • 1 dl sirup

  • 400 ml mælk eller plantedrik

  • 100 g karamel chokolade eller anden lys chokolade til at komme ovenpå

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader alm ovn
  • Kom havregryn i en hakker/foodprocessor og blend det til lidt finere mel (giver konsistens af kage i det færdige resultat)
  • Kom de resterende ingredienser op i en skål sammen med havre’melet’ og bland det til en kagedej. Dejen er ret flydende
  • Kom chokoladeknapperne ovenpå (vend dem evt i 1/2 tsk mel inden de kommes på kagen, så de bliver på toppen og ikke falder til bunds. Bages i 30 min.
  • Server den bagte havregrød lun når den er nybagt, evt med græsk yoghurt eller skyr til. Gem resten, skær den i firkanter og tag med på madpakke eller som mellemmåltid før/efter træning. Der er godt med fibre og protein i. Velbekom 🌟

2 kommentarer til “Havregrødsbrownie”

    1. Louise Bering

      Så dejligt at du har fundet et godt take på den lækre havregrødsbrownie. Tak for din søde kommentar. Kh Louise

Spørgsmål eller feedback til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *