Følg med og sig hej 👉🏾
Påskekager med Passionsfrugt
Påskekager med Passionsfrugt

Påskekager med Passionsfrugt


Påske er en anledning til at hygge og kræse lidt ekstra 🐣✨
Jeg ELSKER vandbakkelse, luftigheden i dejen er så lækker.

Kagen består kun af 3 elementer:
vandbakkelse, en flødeskumscreme med passionsfrugt og en glasur, super nemt og så har du 25 kager på under 1 time ⏰

Skal du have en nem opskrift der giver portionskager til mange, så snup den her.

Tid: Max 60 min.Kategori: Kager, Fest & Højtider, Brød & Bagværk
0.0 fra 0 stemmer
Antal

25

stk
Arbejdstid

30

Minutter
Tilberedelsestid

30

Minutter
Tid i alt

1

time 
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • Vandbakkelsesdej
  • 80 g smør

  • 3 dl vand

  • 3 mellemstore æg

  • 150 g hvedemel

  • 1 nip salt

  • Passionsfrugtcreme
  • 1/4 l piskefløde

  • 2 tsk vaniljesukker

  • 3 spsk græsk yoghurt 2%

  • 4 passionsfrugter (saft og frugtkød heraf)

  • Pynt
  • glasur

  • 12 små påskeæg (knuste)

Sådan gør du

  • Vandbakkelse
  • Tænd ovnen på 180 grader alm. ovn.
  • Smør og vand bringes i kog i en gryde.
  • Tilsæt melet til vand og smør. Rør rundt i massen til den samler sig til en dej, der slipper grydens kanter.
  • Dejen afkøles i en skål til det er lillefingervarmt.
  • Sammenpisket æg tilsættes lidt af gangen. Hold lidt igen med at tilsætte det hele, hvis du bruger store æg.
  • Massen skal være lind og klæg, ikke flydende.
  • Sæt dejen på en bageplade i toppe med 2 skeer eller sprøjt dejen på bagepladen med en sprøjtepose med tylle.
  • Skal bages 22 min indtil de er gyldne og sprøde (åben ikke ovenlågen før der er gået 20 min, men kig ind af ovenvinduet) og se om de er hævet, er stabile i hævning dvs de ikke hæver yderligere OG herefter om de er gyldne og ser sprøde ud.
  • Passionsfrugtcreme
  • Pisk fløden stiv.
  • Tilsæt vaniljesukker, græsk yoghurt og skrab indholdet fra passionsfrugterne ud i cremen.
  • Vend cremen sammen og kom den i en sprøjtepose.
  • Samling af kagen
  • Lav et hul i bunden af kagen og sprøjt cremen ind (du kan også halver kagen og lægge 2 spsk fulde creme i).
  • Pynt toppen af kagen med glasur og knuste æg.
  • Kagerne kan laves i forvejen og opbevares på køl ca 6 timer. Velbekom 🌟

Spørgsmål eller feedback til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *