Æltefri Flutes
Æltefri flutés - 3 ingredienser og kun 10 minutters arbejde 🤩🥖
Lækre luftige flutes med en sej krumme - uden surdej!
De her flutes er lavet på hurtig-metoden.
Der er ikke noget opstramning, de smager suuper lækkert.
Brug dine flutes til tapas, grillmad eller lækre franske jambon beurre - fransk skinke og smør🤤
Kategori: Brød & BagværkAntal ingredienser: 1-3 ingredienser
Antal
3
stkArbejdstid
10
MinutterTilberedelsestid
5
timer20
MinutterTid i alt
5
timer30
Minutter
Hold skærmen tændt
Ingrediensliste
10 g gær
550 ml vand
750 g bagehvedemel (købt i Rema 1000)
1 spsk salt
Sådan gør du
- Opløs gæren i vandet og tilsæt mel og salt og rør det hele godt rundt. Alt melet skal være absorberet i væsken og dejen skrabes ned af kanterne. Dæk skålen med husholdningsfilm eller et låg. Husk at vælg en stor skål fra starten - Dejen hæver meget
- Lad dejen stå på køkkenbordet i 4 timer. Efter 4 timer vendes dejen ud på et meldrysset bord, og hæver yderligere 1 time
- Tænd ovnen på 240 grader alm ovn
- Drys godt med mel på toppen af dit brød, del dejen i 3 lige store aflange stykke, pas på luften i dejen ikke bliver presset ud når du løfter dem over på bageristen
- Bag dine flutes på bagerist i 20 min. Velbekom 🙌🏼
Har du prøvet opskriften? Vis mig dit resultat ♥️
Spørgsmål, svar og tips
Kan dejen hæve over natten?
Dejen kan sagtens laves aftenen forinden, og hæve henover natten. Tag en større skål og kom de samme ingredienser i. Det giver endnu mere struktur og smag til dine flutes. Fremgangsmåden er den samme og dejen skal stå på køkkenbordet.