Havregrynsvafler
De lækreste (og nemmeste) morgenmadsvafler med havregryn 🥣♥️
De kan naturligvis spises hele dagen - og kommes i madpakken også.
Vaflerne er gode på fibre fra havregryn, protein fra æg og havregryn, og kun sødet med banan 🍌
Tid: Max 60 min.Kategori: Morgenmad
Antal
8
stk.Arbejdstid
10
MinutterTilberedelsestid
40
MinutterTid i alt
50
Minutter
Hold skærmen tændt
Ingrediensliste
100 g Havregryn
2 dl Mælk
220 g Banan (2-3 stk afhængig af størrelsen)
3 stk Æg
1 tsk Vaniljesukker
1,5 tsk Bagepulver
1 nip Salt
... en smule smør til stegning, hvis dit vaffeljern har brug for det
- Solbæcreme
3 spsk Solbær kompot / eller marmelade
6 spsk Græsk Yoghurt 2%
Sådan gør du
- Tænd vaffeljernet og lade det blive godt varmt
- Kom alle ingredienser (havregryn, mælk, æg, banan, vaniljesukker, bagepulver & salt) i en blender eller stavblender, og blend til ensartet konsistens
- Sørg for at dit vaffeljern er helt opvarmet inden du bagervaflerne, de skal have 5-6 min inden de er gennembagte. Men tjek lige med dit vaffeljern, måske dine vafler skal have mere eller mindre
- Solbærcreme: bland yoghurt og solbærkompot
- Server havregrynsvaflerne med solbærcreme, og eventuelt friske bær og akaciehonning - Velbekom ⭐
Har du prøvet opskriften? Vis mig dit resultat ♥️
Spørgsmål, svar og tips
Kan opskriften laves i et almindeligt vaffeljern?
Yes, du kan kan lave vaflerne både i et almindelig rundt vaffeljern, eller som pandekager.