
Honninghjerter - 8 Hacks
8 hacks til perfekte Honninghjerter 🤎
Jeg deler mine ALLERBEDSTE tips og erfaringer med dig, så du også får lækre hjerter 🤎
Erfaringerne er gjort på 4 x test a 54 stk honninghjerter 🤤😂
(og de var perfekte fra 1. test, jeg har test med en ‘ung’ fordej (1 uge), forskellige doseringer af krydderi / hæve middel mm.)
Kategori: Kager
Hold skærmen tændt
Ingrediensliste
ingredienserne til honninghjerter og fordej
Tips
- Riv den hårde fordej på et rivejern eller brug en foodprocessor
- Dejen med krydderier og hævemiddel skal føles som modellervoks
- Rul dejen ud på et meldrysset bord, så den nemt kan flyttes rundt uden at hænge fast
- Sørg for god afstand mellem honninghjerterne på bagepladen, da de vokser meget under bagningen
- Smag på dit bagværk inden du kommer dem i et fugtet klæde for at vurdere fugtigheden efter bagning og konsistens
- Fugt viskestykket med lette stænk af vand – ikke for meget, det gør honninghjerterne for våde. Hvis honninghjerterne bliver for fugtige, kan de lægges i et tørt viskestykke i et døgn på køl, som kan trække lidt af fugten ud. Honninghjerter er mere porøse, når de er fugtige
- Overtræk honninghjerterne ved stuetemperatur (lad dem stå på en bagerist) for at undgå, at chokoladen sætter sig for hurtigt. Det giver dig mere tid til at smøre chokoladen pænt ud
- Opbevar de overtrukne honninghjerter i en lufttæt beholder med et fugtigt stykke køkkenrulle i bunden og bagepapir mellem lagene. Sørg for, at honninghjerterne ikke ligger direkte på køkkenrullen
Har du prøvet opskriften? Vis mig dit resultat ♥️
Spørgsmål, svar og tips
Udstyr
Kom husholdningsfilm i dit fad, så du nemt at frigøre isen når den er frossen. Brug evt et glas fad, så du kan se at kiksene er placeret ovenpå hinanden i top og bund.
Hvor længe kan den holde sig i fryseren?
Isbarerne kan holde 1 mdr på frys i en lufttætbeholder.








