Følg med og sig hej 👉🏾
Honninghjerter – 8 Hacks
Honninghjerter - 8 Hacks

Honninghjerter - 8 Hacks

8 hacks til perfekte Honninghjerter 🤎

Jeg deler mine ALLERBEDSTE tips og erfaringer med dig, så du også får lækre hjerter 🤎

Erfaringerne er gjort på 4 x test a 54 stk honninghjerter 🤤😂
(og de var perfekte fra 1. test, jeg har test med en ‘ung’ fordej (1 uge), forskellige doseringer af krydderi / hæve middel mm.)

Kategori: Kager
5.0 fra 1 stemme
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

Tips

  • Riv den hårde fordej på et rivejern eller brug en foodprocessor
  • Dejen med krydderier og hævemiddel skal føles som modellervoks
  • Rul dejen ud på et meldrysset bord, så den nemt kan flyttes rundt uden at hænge fast
  • Sørg for god afstand mellem honninghjerterne på bagepladen, da de vokser meget under bagningen
  • Smag på dit bagværk inden du kommer dem i et fugtet klæde for at vurdere fugtigheden efter bagning og konsistens
  • Fugt viskestykket med lette stænk af vand – ikke for meget, det gør honninghjerterne for våde. Hvis honninghjerterne bliver for fugtige, kan de lægges i et tørt viskestykke i et døgn på køl, som kan trække lidt af fugten ud. Honninghjerter er mere porøse, når de er fugtige
  • Overtræk honninghjerterne ved stuetemperatur (lad dem stå på en bagerist) for at undgå, at chokoladen sætter sig for hurtigt. Det giver dig mere tid til at smøre chokoladen pænt ud
  • Opbevar de overtrukne honninghjerter i en lufttæt beholder med et fugtigt stykke køkkenrulle i bunden og bagepapir mellem lagene. Sørg for, at honninghjerterne ikke ligger direkte på køkkenrullen

Spørgsmål, svar og tips

Kom husholdningsfilm i dit fad, så du nemt at frigøre isen når den er frossen. Brug evt et glas fad, så du kan se at kiksene er placeret ovenpå hinanden i top og bund.

Isbarerne kan holde 1 mdr på frys i en lufttætbeholder.

Spørgsmål eller feedback til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

NU kan du købe

Rugbrød – brug dine rester

Efter måneders ventetid er den endelig her – min nye kogebog fyldt med mere end 55 opskrifter, der forvandler rugbrød til alt fra sprøde snacks, tærter, svampede boller og brød, sønderjysk rugbrødskage til pandekager og småkager.

Bogen har fået en forrygende modtagelse på både udseende og indhold – den ligger i top 10 på bestsellerlisten. Den er indbundet i lækker hardback med et retro-look, der både pynter i køkkenet og kan tåle at blive brugt igen og igen.

Vil du sikre dig et eksemplar – så skynd dig at bestille nu, så du kan få brugt dine rugbrødsrester.