Følg med og sig hej 👉🏾
Græskarsalat Med Urter & Honning
Græskarsalat Med Urter & Honning

Græskarsalat Med Urter & Honning

Lækker sprød græskarsalat med kun 4 ingredienser 🌟

Jeg elsker hokkaido græskar i salater og synes, at den her salat er en nem og lækker måde at bruge græskar, uden at det bliver en smattet omgang.

De små hokaido er nemme at have i køleskabet, de holder godt og er nemme at håndtere, så alt i alt - kæmpe nemt og god smag.

Er du græskar-fan? Måske er du ligesom jeg lidt påpasselig med at det ikke bliver for blødt i konsistensen, så er den her salat LIGE dig.

Tid: Max 30 min.Kategori: Salater
0.0 fra 0 stemmer
Personer

2

stk
Arbejdstid

15

Minutter
Tid i alt

15

Minutter
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 1/2 stk hokkaido-græskar i tynde skiver (ca. 1/2 cm tykke)

  • 2 spsk honning

  • 20 g parmesanost i flager

  • flagesalt fx maldonsalt

  • evt. friske urter efter eget valg og chili-ristede kikærter

  • lidt olie til stegning

Sådan gør du

  • Skyl græskarret grundigt, og skær det i tynde skiver af ca. 3 mm.
  • Varm en pande op med lidt olivenolie. Steg græskarskiverne, indtil de er møre og har fået lidt farve (det tager ca. 1,5 min på hver side)
  • Kom lidt honning udover græskarstykkerne og drys med lidt salt, og vend græskarret forsigtigt, så det bliver godt dækket
  • Lad græskarstykkerne køle lidt af og anret græskarskiverne på et fad. Top med flager af parmesan (revet på rivejernet), sprøde kikærter og friske urter - og lidt ekstra honning
  • Server straks og nyd den skønne kombination af sødme, salt og sprødhed. Velbekomme og god fornøjelse 🌟

Spørgsmål eller feedback til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *