Græskarsalat Med Urter & Honning
Lækker sprød græskarsalat med kun 4 ingredienser 🌟
Jeg elsker hokkaido græskar i salater og synes, at den her salat er en nem og lækker måde at bruge græskar, uden at det bliver en smattet omgang.
De små hokaido er nemme at have i køleskabet, de holder godt og er nemme at håndtere, så alt i alt - kæmpe nemt og god smag.
Er du græskar-fan? Måske er du ligesom jeg lidt påpasselig med at det ikke bliver for blødt i konsistensen, så er den her salat LIGE dig.
Tid: Max 30 min.Kategori: Salater
Personer
2
stkArbejdstid
15
MinutterTid i alt
15
Minutter
Hold skærmen tændt
Ingrediensliste
1/2 stk hokkaido-græskar i tynde skiver (ca. 1/2 cm tykke)
2 spsk honning
20 g parmesanost i flager
flagesalt fx maldonsalt
evt. friske urter efter eget valg og chili-ristede kikærter
lidt olie til stegning
Sådan gør du
- Skyl græskarret grundigt, og skær det i tynde skiver af ca. 3 mm.
- Varm en pande op med lidt olivenolie. Steg græskarskiverne, indtil de er møre og har fået lidt farve (det tager ca. 1,5 min på hver side)
- Kom lidt honning udover græskarstykkerne og drys med lidt salt, og vend græskarret forsigtigt, så det bliver godt dækket
- Lad græskarstykkerne køle lidt af og anret græskarskiverne på et fad. Top med flager af parmesan (revet på rivejernet), sprøde kikærter og friske urter - og lidt ekstra honning
- Server straks og nyd den skønne kombination af sødme, salt og sprødhed. Velbekomme og god fornøjelse 🌟