Følg med og sig hej 👉🏾
Crunch Bar Topping

Crunch Bar Topping

Den perfekte topping til din morgenmad 🥣🤩
Yoghurt naturel + knust kanel crunch bar = morgenmad🤌🏼 … jeg siger dig🤤✨

Crunch bars er ikke kun skønne som snacks – de er også geniale som topping! Når du skærer dem, drysser de sprøde stykker poppet quinoa, og det er faktisk en gave i sig selv.
De giver din morgenmad et sprødt twist og masser af smag, der gør skyr, grød eller yoghurt endnu bedre.

Med poppet quinoa får du et lækkert crunch og et boost af protein til dagen – helt uden at tynge morgenmåltidet. Perfekt start på dagen! 🌟

Har du endnu ikke lavet din crunch bar? Så kan du finde opskriften lige her

Tid: Max 30 min.Kategori: MorgenmadAntal ingredienser: 4-5 ingredienser
5.0 fra 1 stemme
Antal portioner

1

stk.
Arbejdstid

5

Minutter
Tid i alt

5

Minutter
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 200 g yoghurt naturel

  • knust crunch bar

  • 1/2 dl evt frisk frugt i tern

Sådan gør du

  • Hak hele din crunch bar i lækre mundrette chunks og lav den til din forkælelses-musli 
  • Brug den som topping på yoghurt, skyr eller hvad du foretrækker - velbekom

Spørgsmål, svar og tips

Kom husholdningsfilm i dit fad, så du nemt at frigøre isen når den er frossen. Brug evt et glas fad, så du kan se at kiksene er placeret ovenpå hinanden i top og bund.

Isbarerne kan holde 1 mdr på frys i en lufttætbeholder.

Spørgsmål eller feedback til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

NU kan du købe

Rugbrød – brug dine rester

Efter måneders ventetid er den endelig her – min nye kogebog fyldt med mere end 55 opskrifter, der forvandler rugbrød til alt fra sprøde snacks, tærter, svampede boller og brød, sønderjysk rugbrødskage til pandekager og småkager.

Bogen har fået en forrygende modtagelse på både udseende og indhold – den ligger i top 10 på bestsellerlisten. Den er indbundet i lækker hardback med et retro-look, der både pynter i køkkenet og kan tåle at blive brugt igen og igen.

Vil du sikre dig et eksemplar – så skynd dig at bestille nu, så du kan få brugt dine rugbrødsrester.