Stor Jordbær/Rabarber Trifli
Denne jordbær/rabarber trifli er den perfekte dessert, når det skal være nemt, hurtigt og lækkert ♥️
Har du allerede lavet en portion jordbær/rabarbergrød, er du kun 15 minutter fra at servere en skøn, ‘no bake’ kage,
der hverken kræver ovn eller avancerede teknikker.
Kombinationen af syrlig rabarber, søde jordbær og fløjlsblød flødeskum gør denne trifli til en sikker favorit
- uanset om det er til gæster eller en hyggelig aften derhjemme 🍓
4
personer15
Minutter15
MinutterIngrediensliste
200 g makroner
1,5 dl piskefløde
250 g græsk yoghurt
2 tsk vaniljesukker
300 g jordbær/rabarber kompot (eller solbær, brombær etc)
450 g friske jordbær
Evt. hakket hvid chokolade og frisk mynte
Sådan gør du
- Rens jordbærene og del dem i kvarte
- Pisk flødeskummet let, vend græsk yoghurt og vaniljesukker i
- Knus makronerne og kom dem ud i et fad, fordel kompotten ovenpå (hold lidt tilbage, så du har lidt til toppen af kagen). Kom cremen udover og top kagen med friske jordbær, kompot - evt hakket hvid chokolade og mynte. Velbekom🌟
Har du prøvet opskriften? Vis mig dit resultat ♥️
Spørgsmål, svar og tips
Lav kompot eller grød af det du kommer forbi: blommer, rabarber, blåbær, æbler, pære osv. Stil det på køl og brug det når du spontant skal bikse en kage sammen.