Squashmuffins
KÆMPE hit er squashkage, svampet, krydret og smagen af barndom - prøv denne squashmuffin uden smør i dejen😃👏🏼
Squashkagen er klar på under 1 time og er perfekt til eftermiddagskage eller som en lækker snack til udflugten!
Hvis du ønsker at gøre dine muffins ekstra lækre, kan du tilføje en frisk og cremet smørcreme, som både smager fantastisk - men også pynter kagerne.
12
stk.25
Minutter12
Minutter37
MinutterIngrediensliste
200 g revet squash
110 g brun farin
2 tsk vaniljesukker
3 stk æg
130 g hvedemel
3 tsk stødt kanel
1 tsk kardemomme
1/2 tsk natron
1 tsk bagepulver
- Smørcreme
100 g flødeost (fx fra Philadelphia)
150 g smør
1 spsk flormelis
1 spsk citronsaft
1/3 stk skal fra ØKO en citron
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader alm ovn
- Riv squash, pres væden ud og stil den til side
- Pisk æg, brun farin og vaniljesukker luftigt
- Kom squash i
- Sigt de tørre ingredienser i dejen og vend det rundt (mel, kanel, kardemomme, natron, bagepulver og salt)
- Fordel dejen i 12 muffin forme og bag dem i ca 12 min.
Stik en kniv eller strikkepind i midten, når der ikke hænger dej ved, så er de færdigbagte - de må endelig ikke få for meget - Rør alle ingredienserne sammen, med en håndmixer, til din cream cheese smørcreme og kom den på toppen, når kagerne er kølet af
Har du prøvet opskriften? Vis mig dit resultat ♥️
Spørgsmål, svar og tips
Kom husholdningsfilm i dit fad, så du nemt at frigøre isen når den er frossen. Brug evt et glas fad, så du kan se at kiksene er placeret ovenpå hinanden i top og bund.
Isbarerne kan holde 1 mdr på frys i en lufttætbeholder.