
Squash Hytteost Wrap
Squash wrap – 3 ingredienser, klar på under 30 min 🌯
Det vrimler frem med squash i haven, og de skal altså bruges!
Har du ikke squash fra haven, kan du stadig lave denne lækre wrap!
Med kun tre ingredienser – squash, æg og hytteost – får du en ultra-nem og proteinrig wrap, der smager fantastisk.
Du behøver ikke blenderen, bare bland ingredienserne i en skål og steg dem hurtigt på panden.
På under 30 minutter er du klar til at nyde en sund og fyldig wrap! 🥒🍳
Tid: Max 30 min.Kategori: Frokost & Let AftensmadAntal ingredienser: 1-3 ingredienser
Antal
2
stkArbejdstid
15
MinutterTilberedelsestid
10
MinutterTid i alt
25
Minutter
Hold skærmen tændt
Ingrediensliste
3 æg
250 g hytteost (Cheasy)
1 mellem squash (400 gram, drænet for væske, ved at klemme vandet ud af den = 350 g drænet vægt)
salt og peber
Sådan gør du
- Riv squash og pres væsken ud, bland æg, hytteost og salt og peber sammen og kom det op på en bageplade
- Bages øverst i ovnen v 180 grader i 45 min. Lad wrap’en køle af 10 min inden du trækker bagepapiret af
- Fyld din wrap med det, du kan lide. Jeg bruger chilimayo, ruccola, ærtedeller, tomat, mango og Sriracha Sauce. Meeeen brug det du har i skabet af rester, wrappen er den perfekte smagfulde forklædning. Velbekom🌟
1 kommentar til “Squash Hytteost Wrap”
Mega lækker opskrift!