Følg med og sig hej 👉🏾
Squash Hytteost Wrap

Squash Hytteost Wrap

Squash wrap – 3 ingredienser, klar på under 30 min 🌯

Det vrimler frem med squash i haven, og de skal altså bruges!
Har du ikke squash fra haven, kan du stadig lave denne lækre wrap!

Med kun tre ingredienser – squash, æg og hytteost – får du en ultra-nem og proteinrig wrap, der smager fantastisk.

Du behøver ikke blenderen, bare bland ingredienserne i en skål og steg dem hurtigt på panden.
På under 30 minutter er du klar til at nyde en sund og fyldig wrap! 🥒🍳

Tid: Max 30 min.Kategori: Frokost & Let AftensmadAntal ingredienser: 1-3 ingredienser
0.0 fra 0 stemmer
Antal

2

stk
Arbejdstid

15

Minutter
Tilberedelsestid

10

Minutter
Tid i alt

25

Minutter
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 3 æg

  • 250 g hytteost (Cheasy)

  • 1 mellem squash (400 gram, drænet for væske, ved at klemme vandet ud af den = 350 g drænet vægt)

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Riv squash og pres væsken ud, bland æg, hytteost og salt og peber sammen og kom det op på en bageplade
  • Bages øverst i ovnen v 180 grader i 45 min. Lad wrap’en køle af 10 min inden du trækker bagepapiret af
  • Fyld din wrap med det, du kan lide. Jeg bruger chilimayo, ruccola, ærtedeller, tomat, mango og Sriracha Sauce. Meeeen brug det du har i skabet af rester, wrappen er den perfekte smagfulde forklædning. Velbekom🌟

1 kommentar til “Squash Hytteost Wrap”

Spørgsmål eller feedback til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *