Spelt Puff Barer
Sprøde puffbarer på kun 10 minutter 😍🤎
Leder du efter en knasende - mættende - og lækker bar med chokolade? I got you!
Den amerikanske version er normalt lavet af morgenmadsprodukter som guldkorn, Honey pops eller lign. Men ikke de her.
Jeg bruger poppede speltkerner, som har et højt proteinindhold og godt med kostfibre, modsat mange af de ypper-søde morgenmadsprodukter.
Den her lækre puffede snack er ikke kun super lækker, den giver også en god mæthed.
Tid: Max 30 min.Kategori: Snacks & Små LækkerierAntal ingredienser: 4-5 ingredienser
Antal
9
stkArbejdstid
10
MinutterTilberedelsestid
20
MinutterTid i alt
30
Minutter
Hold skærmen tændt
Ingrediensliste
90 g smør
210 g skumfidus
1 nip salt
2 tsk vaniljepulver
200 g poppet spelt (Urtekram - købt i Coop)
100 g chokolade knapper
100 g chokolade (til pynt)
Sådan gør du
- Smelt smøret i gryden og lad smørret brune. Kom skumfiduser op til, og lad dem smelte med. Kom herefter vanilje og salt i gryden og vend det rundt
- Chokoladeknapperne kommes op i blandingen og til sidst kommes de poppet speltkerner i og hele blandingen vendes godt rundt. (Brug gummiredskaber til at vende rundt i massen, så hænger blandingen ikke fast i din grydeske af fx træ)
- Kom blandingen i en form (15x15), og tryk den lidt ned og sæt den så på køl i 20 min inden der kommer chokolade over
- Barerne skal køle helt af inden du skærer i den, så lad den stå et par timer på køl inden du begynder at skære den ud i 9 store barer. Velbekom 🤩