Solbær Tiramisu
TIRAMISUUUUUU… ala HomamadeByBering.
Denne version af tiramisu er en dejlig frisk og let udgave af den klassiske version.
Det tager kun 15 MIN at lægge den sammen - og resten af tiden er køletid, hvor den sætter sig ❄️
Solbær Tiramisu er oplagt til fødselsdage, nytår eller hvor du skal medbringe en fin og lækker portionskage.
En hypernem dessert næste gang du skal imponere dine gæster, men ikke vil stå i køkkenet på dagen (den skal nemlig laves dagen før👏🏼)
6
stk15
Minutter12
timer12
timer15
MinutterIngrediensliste
1 pk mascaponecreme (250 g)
1 bøtte græsk yoghurt 10% (450 g)
3 spsk flormelis
1/2 ØKO citron (revet skal og saft heraf)
2 tsk vaniljesukker
1 pk ladyfingers
2 dl god espresso
1 dl solbærkompot eller syltetøj
2 spsk kakaopulver (bruges til toppen af dagen inden servering)
Sådan gør du
- Kom mascapone, yoghurt, flourmelis, citron og vaniljesukker i en skål og rør det til en ensartet masse
- Bryg din espresso og find din solbær kompot og ladyfingers frem. Nu er du klar til at samle dine tiramisu
- Kom et lag creme i bunden af dit dessert glas, dyp kortvarigt ladyfingers i espresso (pas på du ikke drukner den, så bliver din tiramisu helt sjasket) og kom den ovenpå din creme
- Kom 1 stor tsk solbærkompot ovenpå din kiks og sprøjt en top-lag tiramisu på
- Lav en ensartet overflade, så kiksen er gemt inde i cremen
- Stil tiramisuen på køl til minimum næste dag, og også gerne et par dage før. Lige inden du serverer den, så skal du drysse kakaopulver på toppen, og så er du klar