Følg med og sig hej 👉🏾
Solbær Kompot

Solbær Kompot

Med bare 2 simple ingredienser kan du på 10 minutter lave et lækkert tilbehør, der passer perfekt til ethvert måltid!

Brug solbær kompotten som sødt indslag på morgenbordet, en lækker topping til pandekager, en smagfuld tilføjelse til din yoghurt eller som en uimodståelig lag i dine kager.

Det er både enkelt og alsidigt – og helt sikkert en favorit for hele familien! 🥞🍰🍓

Tid: Max 30 min.Kategori: MorgenmadAntal ingredienser: 1-3 ingredienser
0.0 fra 0 stemmer
Antal glas

2

stk.
Arbejdstid

10

Minutter
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 200 g solbær

  • 100 g sukker

Sådan gør du

  • Kom solbær og sukker i gryden og kog det op og lad det småkoge i 2 min.
  • Kom det på rene og tætsluttende glas
  • Nyd det til en friskbagt bolle eller som anden topping

Spørgsmål, svar og tips

Kompotten kan holde sig i en uge på køl. Hvis du sylter til efteråret, så husk at tilsæt lidt konserveringsmiddel fx atamon.

At solbær har et højt indhold af pektin (det der får syltetøj/kompot/marmelade til at tykne), og derfor er det ikke nødvendigt at tilsætte andet fortykningsmiddel.

Spørgsmål eller feedback til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

NU kan du købe

Rugbrød – brug dine rester

Efter måneders ventetid er den endelig her – min nye kogebog fyldt med mere end 55 opskrifter, der forvandler rugbrød til alt fra sprøde snacks, tærter, svampede boller og brød, sønderjysk rugbrødskage til pandekager og småkager.

Bogen har fået en forrygende modtagelse på både udseende og indhold – den ligger i top 10 på bestsellerlisten. Den er indbundet i lækker hardback med et retro-look, der både pynter i køkkenet og kan tåle at blive brugt igen og igen.

Vil du sikre dig et eksemplar – så skynd dig at bestille nu, så du kan få brugt dine rugbrødsrester.