Solbær Kompot
Med bare 2 simple ingredienser kan du på 10 minutter lave et lækkert tilbehør, der passer perfekt til ethvert måltid!
Brug solbær kompotten som sødt indslag på morgenbordet, en lækker topping til pandekager, en smagfuld tilføjelse til din yoghurt eller som en uimodståelig lag i dine kager.
Det er både enkelt og alsidigt – og helt sikkert en favorit for hele familien! 🥞🍰🍓
Tid: Max 30 min.Kategori: MorgenmadAntal ingredienser: 1-3 ingredienser
Antal glas
2
stk.Arbejdstid
10
Minutter
Hold skærmen tændt
Ingrediensliste
200 g solbær
100 g sukker
Sådan gør du
- Kom solbær og sukker i gryden og kog det op og lad det småkoge i 2 min.
- Kom det på rene og tætsluttende glas
- Nyd det til en friskbagt bolle eller som anden topping
Har du prøvet opskriften? Vis mig dit resultat ♥️
Spørgsmål, svar og tips
Holdbarhed
Kompotten kan holde sig i en uge på køl. Hvis du sylter til efteråret, så husk at tilsæt lidt konserveringsmiddel fx atamon.
Vidste du?
At solbær har et højt indhold af pektin (det der får syltetøj/kompot/marmelade til at tykne), og derfor er det ikke nødvendigt at tilsætte andet fortykningsmiddel.