Følg med og sig hej 👉🏾
Rugbrødsstænger med Hindbærdip
Rugbrødsstænger med Hindbærdip

Rugbrødsstænger med Hindbærdip

Rugbrødsstænger med hindbærdip – nemt, sundt og uden spild 🌱✨

Giv dine daggamle rugbrødsrester nyt liv med denne enkle opskrift.
Med kun 5 ingredienser kan du lave sprøde rugbrødsstænger drysset med et strejf af kanelsukker og en cremet, proteinrig hindbærdip på græsk yoghurt.

Denne snack er sund, fiberrig og perfekt som mellemmåltid, til madpakken eller som et hyggeligt indslag på fredagsslikfadet.

Samtidig hjælper du med at reducere madspild – og hvem elsker ikke en lækker løsning, der også er bæredygtig? 🍓🥖

Tid: Max 60 min.Kategori: Snacks & Små Lækkerier
5.0 fra 2 stemmer
Antal portioner

1

stk.
Arbejdstid

15

Minutter
Tilberedelsestid

40

Minutter
Tid i alt

55

Minutter
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 600 g rugbrød (brug den mængde du har)

  • 3 spsk sukker

  • 1/2 spsk stødt kanel

  • Hindbærdip
  • 2 dl græsk yoghurt 2%

  • 1 spsk hindbærstøv (blendet frysetørret hindbær)

  • 1 spsk frysetørret hindbær (ovenpå dippen)

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader alm. ovn
  • Skær rugbrødet i stænger af - ca. 1x1 cm 
  • Kom rugbrødsstængerne op på en bageplade med bagepapir og drys kanelsukker udover
  • Kom rugbrødsstængerne i ovnen i 34-40 min (vend hver 10. minut)
  • Meget af kanelsukkeret drysser af - de får et perfekt hint af sukker og kanel
  • Lad rugbrødsstængerne køle af og lav hindbærdippen imens
  • Bland græsk yoghurt, hindbærstøv og drys frysetørret hindbær på toppen
  • Velbekomme ⭐

Spørgsmål eller feedback til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

NU kan du købe

Rugbrød – brug dine rester

Efter måneders ventetid er den endelig her – min nye kogebog fyldt med mere end 55 opskrifter, der forvandler rugbrød til alt fra sprøde snacks, tærter, svampede boller og brød, sønderjysk rugbrødskage til pandekager og småkager.

Bogen har fået en forrygende modtagelse på både udseende og indhold – den ligger i top 10 på bestsellerlisten. Den er indbundet i lækker hardback med et retro-look, der både pynter i køkkenet og kan tåle at blive brugt igen og igen.

Vil du sikre dig et eksemplar – så skynd dig at bestille nu, så du kan få brugt dine rugbrødsrester.