Rabarbertrifli
Rabarbertrifli (uden fløde) klar på 30 min ⏰♥️
En perfekt rabarbertrifli for os, der foretrækker et syrlig twist fremfor traditionel fløde.
Triflien kan serveres i glas eller i en større skål.
Den er meget dekorativ i de små glas, men mere effektiv at forberede - hvis der er mange gæster - i et større fad.
Med et lag af græsk yoghurt er denne trifli ikke bare velsmagende, men også et sundere valg - og det gør jo ikke noget.
Tid: Max 30 min.Kategori: Kager
Personer
4
personerArbejdstid
15
MinutterTid i alt
15
Minutter
Hold skærmen tændt
Ingrediensliste
- Kompot
300 g rabarber
1 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
- Creme
450 g græsk yoghurt 2%
1 spsk flormelis
1/2 citron (kun skallen heraf)
100 g makroner
Sådan gør du
- Kompot
- Start med at lave kompotten, så den kan afkøle inden samling
- Halvér rabarberne og skær dem i stykker af ca 3 cm, kom dem i en gryde sammen med sukker og vaniljesukker
- Kog rabarberne møre, så der er bid og stadig er samlet i stykker og ikke udkogte. Tilsæt evt 2 spsk vand, hvis de koger tørre, ellers bruges den væske der er i rabarberne
- Kom rabarberne op i en beholder, fordel dem i bunden og stil dem på frost, så de kan køle af mens du forbereder cremen
- Creme og makroner
- Bland yoghurt med flormelis og citronskal. Knus makronerne let
- Samling
- Saml din rabarber trifli sådan her: Makroner (2 spsk), creme (2spsk), kompot (1 spsk) & makroner (1 spsk) & creme (2 spsk)
- Pynt med et par kogte rabarber fra din kompot på toppen. Velbekom ☺️