Følg med og sig hej 👉🏾
Rabarbertrifli
Rabarbertrifli

Rabarbertrifli

Rabarbertrifli (uden fløde) klar på 30 min ⏰♥️

En perfekt rabarbertrifli for os, der foretrækker et syrlig twist fremfor traditionel fløde.

Triflien kan serveres i glas eller i en større skål.
Den er meget dekorativ i de små glas, men mere effektiv at forberede - hvis der er mange gæster - i et større fad.

Med et lag af græsk yoghurt er denne trifli ikke bare velsmagende, men også et sundere valg - og det gør jo ikke noget.

Tid: Max 30 min.Kategori: Kager
0.0 fra 0 stemmer
Personer

4

personer
Arbejdstid

15

Minutter
Tid i alt

15

Minutter
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • Kompot
  • 300 g rabarber

  • 1 spsk sukker

  • 1 tsk vaniljesukker

  • Creme
  • 450 g græsk yoghurt 2%

  • 1 spsk flormelis

  • 1/2 citron (kun skallen heraf)

  • 100 g makroner

Sådan gør du

  • Kompot
  • Start med at lave kompotten, så den kan afkøle inden samling
  • Halvér rabarberne og skær dem i stykker af ca 3 cm, kom dem i en gryde sammen med sukker og vaniljesukker
  • Kog rabarberne møre, så der er bid og stadig er samlet i stykker og ikke udkogte. Tilsæt evt 2 spsk vand, hvis de koger tørre, ellers bruges den væske der er i rabarberne
  • Kom rabarberne op i en beholder, fordel dem i bunden og stil dem på frost, så de kan køle af mens du forbereder cremen
  • Creme og makroner
  • Bland yoghurt med flormelis og citronskal. Knus makronerne let
  • Samling
  • Saml din rabarber trifli sådan her: Makroner (2 spsk), creme (2spsk), kompot (1 spsk) & makroner (1 spsk) & creme (2 spsk)
  • Pynt med et par kogte rabarber fra din kompot på toppen. Velbekom ☺️

Spørgsmål eller feedback til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *