Rabarber Mazarin Muffins
Få smagen af sommer i hver bid på blot 45 minutter! 🧁⛱️
Lad de her rabarber mazarin muffins bringe sommerens friske smage til bordet!
De er utroligt nemme at lave, svampede og luftige, med en skøn balance mellem den syrlige rabarber og den søde mazarin.
En simpel, men uimodståelig sommerlækkerhed, der hurtigt bliver en favorit! 😋🌸
Tid: Max 60 min.Kategori: Kager
Antal
12
stk.Arbejdstid
25
MinutterTilberedelsestid
20
MinutterTid i alt
45
Minutter
Hold skærmen tændt
Ingrediensliste
125 g marcipan
125 g smør
125 g sukker
3 stk æg
40 g hvedemel
1 tsk vaniljesukker
1/2 tsk salt
1/2 tsk bagepulver
150 g rabarber i tern
150 g mørk chokolade (50%)
1 dl fløde
Sådan gør du
- Ganache
- Start eventuelt med at lave din ganache, da den skal afkøles helt, før du kan sprøjte den på
- Bring fløden i kog og hæld den udover chokoladen. Lad den stå i 2 min, inden du rører den glat
- Stil den i køleskabet eller på frost afhængigt af hvor hurtigt det skal gå
- Kagedej
- Tænd ovnen på 180 grader alm ovn
- Pisk marcipan, sukker og smør hvidt og luftigt
- Tilsæt 1 æg ad gangen og pisk godt indimellem
- Tilsæt vaniljesukker, salt og hvedemel og rør dejen glat
- Tilsæt bagepulver og rør kun indtil bagepulveret er rørt ud i dejen
- Vend rabarberternene i dejen
- Fordel dejen i 12 muffin forme og bag dem midterst i ovnen i ca. 18-20 min
- Kagerne køler af på en rist og kan sagtens spises, som de er
- Tag den afkølet ganache og sprøjt den ud i det mønster, som du foretrækker
Har du prøvet opskriften? Vis mig dit resultat ♥️
Spørgsmål, svar og tips
Udstyr
Kom husholdningsfilm i dit fad, så du nemt at frigøre isen når den er frossen. Brug evt et glas fad, så du kan se at kiksene er placeret ovenpå hinanden i top og bund.
Hvor længe kan den holde sig i fryseren?
Isbarerne kan holde 1 mdr på frys i en lufttætbeholder.