Pizza Pull-Apart Brød
Træt af de klassiske pizzasnegle? Så prøv dette pizza-pull-apart-brød! 🍞🍕
Enkelt at lave, men langt mere spændende – og perfekt til madpakker eller som et sjovt og lækkert indslag til frokostbordet.
Brødet er fyldt med smag, holder sig fugtigt og indbyder til at blive spist med hænderne.
Opskriften kan laves med en langtidshævet dej for ekstra smag, men der er også en hurtig version, så du kan tilpasse det til din tid.
En ny favorit til både store og små!🤩
1
stk.25
Minutter2
timer10
Minutter2
timer35
MinutterIngrediensliste
- Dej
5 g gær
4 dl vand
1/2 dl olivenolie
10 g salt
10 g sukker
450 g pizzamel (evt Caputo Rød)
- Fyld
2,5 dl tomatsovs
1 pk procuitto cotto (kogt skinke)
250 g revet mozzarella (1 pk)
frisk basilikum
Sådan gør du
- Dagen inden
- Opløs gæren i vandet
- Tilsæt olie, salt, sukker, mel og rør dejen på røremaskine i 10 min til den er smidig
- Dejen opbevares på køl i en beholder med olie i bunden til næste dag.
HVIS du vil bage den samme dag, så øg mængden af gær til 25 gram og lad den hæve 1,5 time på køkkenbordet - Dagen efter
- Tag dagen ud fra køl og tag låget af, lad gerne dejen stå 1 time på køkkenbordet, inden du bruger den
- Tænd ovnen på 180 grader alm ovn
- Rul dejen ud i en rektangel
- Kom tomatsovs, skinke, ost og frisk basilikum ovenpå
- Skær dejen i 4 strimler og stabel dem ovenpå hinanden
- Skær herefter firkantet stykker der passer med formen og stil dem op i en række efter hinanden
- Bag pizzabrødet ca. 40 min indtil det er gennembagt
- Afkøl det lidt på en rist og server det lunt.
Har du prøvet opskriften? Vis mig dit resultat ♥️
Spørgsmål, svar og tips
Kom husholdningsfilm i dit fad, så du nemt at frigøre isen når den er frossen. Brug evt et glas fad, så du kan se at kiksene er placeret ovenpå hinanden i top og bund.
Isbarerne kan holde 1 mdr på frys i en lufttætbeholder.