Følg med og sig hej 👉🏾
Pizza Pull-Apart Brød
Pizza Pull-Apart Brød

Pizza Pull-Apart Brød

Træt af de klassiske pizzasnegle? Så prøv dette pizza-pull-apart-brød! 🍞🍕

Enkelt at lave, men langt mere spændende – og perfekt til madpakker eller som et sjovt og lækkert indslag til frokostbordet.
Brødet er fyldt med smag, holder sig fugtigt og indbyder til at blive spist med hænderne.

Opskriften kan laves med en langtidshævet dej for ekstra smag, men der er også en hurtig version, så du kan tilpasse det til din tid.

En ny favorit til både store og små!🤩

Kategori: Brød & Bagværk
0.0 fra 0 stemmer
Antal

1

stk.
Arbejdstid

25

Minutter
Tilberedelsestid

2

timer 

10

Minutter
Tid i alt

2

timer 

35

Minutter
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • Dej
  • 5 g gær

  • 4 dl vand

  • 1/2 dl olivenolie

  • 10 g salt

  • 10 g sukker

  • 450 g pizzamel (evt Caputo Rød)

  • Fyld
  • 2,5 dl tomatsovs

  • 1 pk procuitto cotto (kogt skinke)

  • 250 g revet mozzarella (1 pk)

  • frisk basilikum

Sådan gør du

  • Dagen inden
  • Opløs gæren i vandet
  • Tilsæt olie, salt, sukker, mel og rør dejen på røremaskine i 10 min til den er smidig
  • Dejen opbevares på køl i en beholder med olie i bunden til næste dag.
    HVIS du vil bage den samme dag, så øg mængden af gær til 25 gram og lad den hæve 1,5 time på køkkenbordet
  • Dagen efter
  • Tag dagen ud fra køl og tag låget af, lad gerne dejen stå 1 time på køkkenbordet, inden du bruger den
  • Tænd ovnen på 180 grader alm ovn
  • Rul dejen ud i en rektangel
  • Kom tomatsovs, skinke, ost og frisk basilikum ovenpå
  • Skær dejen i 4 strimler og stabel dem ovenpå hinanden
  • Skær herefter firkantet stykker der passer med formen og stil dem op i en række efter hinanden
  • Bag pizzabrødet ca. 40 min indtil det er gennembagt
  • Afkøl det lidt på en rist og server det lunt.

Spørgsmål, svar og tips

Kom husholdningsfilm i dit fad, så du nemt at frigøre isen når den er frossen. Brug evt et glas fad, så du kan se at kiksene er placeret ovenpå hinanden i top og bund.

Isbarerne kan holde 1 mdr på frys i en lufttætbeholder.

Spørgsmål eller feedback til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

NU kan du købe

Rugbrød – brug dine rester

Efter måneders ventetid er den endelig her – min nye kogebog fyldt med mere end 55 opskrifter, der forvandler rugbrød til alt fra sprøde snacks, tærter, svampede boller og brød, sønderjysk rugbrødskage til pandekager og småkager.

Bogen har fået en forrygende modtagelse på både udseende og indhold – den ligger i top 10 på bestsellerlisten. Den er indbundet i lækker hardback med et retro-look, der både pynter i køkkenet og kan tåle at blive brugt igen og igen.

Vil du sikre dig et eksemplar – så skynd dig at bestille nu, så du kan få brugt dine rugbrødsrester.