Følg med og sig hej 👉🏾
Pæresalat

Pæresalat

Pæresalat med tynde og sprøde skiver af pære, toppet med ristet pinjekerner og en cremet fetaost - let og lækker 🍐😋

En smuk og lækker salat til frokostbordet, eller som den skønneste forret.
Salaten tager 10 min at lave, men løfter enhver middag til nye højder - både med sit udseende og smag.


Tid: Max 30 min.Kategori: SalaterAntal ingredienser: 4-5 ingredienser
0.0 fra 0 stemmer
Personer

4

stk
Arbejdstid

10

Minutter
Tid i alt

10

Minutter
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 3 pærer

  • 100 g puckost (1/2 pakke af de små)

  • 50 g pinjekerner

  • 1/4 citron (skallen heraf)

  • 2 spsk olivenolie

  • 1 spsk akacie honning

  • 1/4 bundt persille (hakket groft)

Sådan gør du

  • Rist pinjekernerne på panden, til de er blevet gyldne, og stil dem til afkøling
  • Skær pærerne i tynde skiver og læg dem op på et fad
  • Fordel puck osten udover salaten. Det gør du nemmest ved at tage en gaffel og ‘kradse’ osten ud fra emballagen, så kommer det ud i mindre stykker og er nemmere at fordele over pærerne
  • Kom revet citronskal udover, kom olivenolie på og drys pinjekerner udover
  • Afslut med akaciehonning og frisk persille. Velbekom 🌟

Spørgsmål eller feedback til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

NU kan du købe

Rugbrød – brug dine rester

Efter måneders ventetid er den endelig her – min nye kogebog fyldt med mere end 55 opskrifter, der forvandler rugbrød til alt fra sprøde snacks, tærter, svampede boller og brød, sønderjysk rugbrødskage til pandekager og småkager.

Bogen har fået en forrygende modtagelse på både udseende og indhold – den ligger i top 10 på bestsellerlisten. Den er indbundet i lækker hardback med et retro-look, der både pynter i køkkenet og kan tåle at blive brugt igen og igen.

Vil du sikre dig et eksemplar – så skynd dig at bestille nu, så du kan få brugt dine rugbrødsrester.