Pæresalat
Pæresalat med tynde og sprøde skiver af pære, toppet med ristet pinjekerner og en cremet fetaost - let og lækker 🍐😋
En smuk og lækker salat til frokostbordet, eller som den skønneste forret.
Salaten tager 10 min at lave, men løfter enhver middag til nye højder - både med sit udseende og smag.
Tid: Max 30 min.Kategori: SalaterAntal ingredienser: 4-5 ingredienser
Personer
4
stkArbejdstid
10
MinutterTid i alt
10
Minutter
Hold skærmen tændt
Ingrediensliste
3 pærer
100 g puckost (1/2 pakke af de små)
50 g pinjekerner
1/4 citron (skallen heraf)
2 spsk olivenolie
1 spsk akacie honning
1/4 bundt persille (hakket groft)
Sådan gør du
- Rist pinjekernerne på panden, til de er blevet gyldne, og stil dem til afkøling
- Skær pærerne i tynde skiver og læg dem op på et fad
- Fordel puck osten udover salaten. Det gør du nemmest ved at tage en gaffel og ‘kradse’ osten ud fra emballagen, så kommer det ud i mindre stykker og er nemmere at fordele over pærerne
- Kom revet citronskal udover, kom olivenolie på og drys pinjekerner udover
- Afslut med akaciehonning og frisk persille. Velbekom 🌟