Mini Rugbrød
Mini-rugbrød – 30 min fra start til nybagte lækkerier! 🍞✨
Er det ikke fantastisk, at du kan forvandle tørt og kedeligt rugbrød til små, smagfulde mini-rugbrød?
Denne opskrift er den perfekte løsning på madspild – og på kun 30 minutter får du en lækker rugbrødssnack, der er ideel til madpakken eller som en lille snack.
En super nem måde at bruge rester på og samtidig forkæle dig selv med noget sundt og lækkert! 🌱
Tid: Max 30 min.Kategori: Snacks & Små Lækkerier
Antal
12
stkArbejdstid
10
MinutterTilberedelsestid
20
MinutterTid i alt
30
Minutter
Hold skærmen tændt
Ingrediensliste
300 g rugbrød (gerne dato-varer)
2 æg
1/2 dl sirup
1 tsk bagepulver
60 g chokoladeknapper - gerne omkring 55%
60 g tørret tranebær
1 nip salt
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader alm ovn
- Hak rugbrødet på en minihakker eller i foodprocessor. Du kan også hakke det i hånden, det skal bare være findelt
- Kom det hakkede rugbrød i en skål sammen med æg, sirup, bagepulver, chokoladeknapper, tørret tranebær og et nip salt og bland det hele sammen
- Fordel blandingen i små forme og tryk massen sammen eller form små brød på bagepladen
- Bages i 20 min til de er gyldne og sprøde. Når de er færdige er de sprøde udenpå og saftige indeni
- Køles af på rist og serveres lune. Jeg kommer resten i fryseren, da de er super at have når den lille sult melder sig