Følg med og sig hej 👉🏾
Koldskål – Græsk Yoghurt
Koldskål - Græsk Yoghurt

Koldskål - Græsk Yoghurt

Koldskål med mæthed og fantastisk smag 🥄

Opskriften er lavet med Græsk yoghurt 2%, som giver dig mere protein (og mæthed) end de almindelige opskrifter lavet på 100% kærnemælk.

De mere faste mælkeprodukter som tykmælk, skyr, græsk yoghurt, yoghurter (ikke A38…) etc giver en dejlig skefast koldskål, der ikke løber af skeen igen og bliver noget pjask 😄

Jeg kommer også kardemomme i min version, det giver varme og smag 😍

Tid: Max 30 min.Kategori: Morgenmad
5.0 fra 1 stemme
Personer

4

stk
Arbejdstid

10

Minutter
Tid i alt

10

Minutter
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 2 æggeblommer

  • 50 g sukker

  • 400 g græsk yoghurt 2%

  • 400 g kærnemælk

  • 2 tsk vaniljesukker

  • 1/4 tsk kardemomme

  • Skal af 1/4 øko citron og saften af 1/2 (smag til hvad du kan lide)

Sådan gør du

  • Pisk æg, sukker, vaniljesukker og kardemomme lyst og luftigt
  • Kom yoghurt og kærnemælk i blandingen. Smag til med citronskal og saft
  • Ovenpå kan du komme komme hjemmelavet rugbrødsdrys, det giver ikke kun knas men også masser af fibre. Velbekom🌟

Spørgsmål, svar og tips

Kammerjunker smager skønt ovenpå koldskål, men vi ved jo nok alle at det er lækre småkager, der ikke giver den bedste mæthed. Prøv istedet at servere din koldskål med hjemmelavet rugbrødsdrys – så får du både godt med fibre og brugt dit tørre rugbrød *wiiiin*.  

Spørgsmål eller feedback til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *