
Koldskål - Græsk Yoghurt
Koldskål med mæthed og fantastisk smag 🥄
Opskriften er lavet med Græsk yoghurt 2%, som giver dig mere protein (og mæthed) end de almindelige opskrifter lavet på 100% kærnemælk.
De mere faste mælkeprodukter som tykmælk, skyr, græsk yoghurt, yoghurter (ikke A38…) etc giver en dejlig skefast koldskål, der ikke løber af skeen igen og bliver noget pjask 😄
Jeg kommer også kardemomme i min version, det giver varme og smag 😍
4
stk10
Minutter10
MinutterIngrediensliste
2 æggeblommer
50 g sukker
400 g græsk yoghurt 2%
400 g kærnemælk
2 tsk vaniljesukker
1/4 tsk kardemomme
Skal af 1/4 øko citron og saften af 1/2 (smag til hvad du kan lide)
Sådan gør du
- Pisk æg, sukker, vaniljesukker og kardemomme lyst og luftigt
- Kom yoghurt og kærnemælk i blandingen. Smag til med citronskal og saft
- Ovenpå kan du komme komme hjemmelavet rugbrødsdrys, det giver ikke kun knas men også masser af fibre. Velbekom🌟
Har du prøvet opskriften? Vis mig dit resultat ♥️
Spørgsmål, svar og tips
Kammerjunker smager skønt ovenpå koldskål, men vi ved jo nok alle at det er lækre småkager, der ikke giver den bedste mæthed. Prøv istedet at servere din koldskål med hjemmelavet rugbrødsdrys – så får du både godt med fibre og brugt dit tørre rugbrød *wiiiin*.