Følg med og sig hej 👉🏾
Kokostoppe

Kokostoppe

Kokostoppe med marcipan & citron 🗻🍋
Har du 45 minutter og lyst til at forkæle dine smagsløg? Så er kokostoppe med marcipan og citronskal lige noget for dig! 😋🍋

De er perfekte som en hurtig snack til den søde tand, når gæsterne melder deres ankomst, eller hvis du bare vil sprede lidt glæde til kollegaerne eller børnene.

Med en sprød yderside, et blødt, chewy indre og en dyb smag fra den mørke chokolade, er de lige så lækre, som de er nemme at lave. 🌟

Tid: Max 60 min.Kategori: Kager
0.0 fra 0 stemmer
Antal

22

stk.
Arbejdstid

30

Minutter
Tilberedelsestid

12

Minutter
Tid i alt

42

Minutter
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 200 g kokosmel

  • 150 g sukker

  • 150 g marcipan

  • 2 tsk vaniljesukker

  • 2 stk æg

  • 1/2 tsk salt

  • 1/2 stk øko citron (skallen derfra)

  • 200 g mørk chokolade (til at dyppe bundene i)

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne i en røremaskine. Du kan også røre dem sammen i en skål, så skal marcipanen rives i massen
  • Tænd ovnen på 180 grader alm
  • Form toppe af massen mens ovnen varmer op
  • Bag kokostoppene i 12 min. De skal blive gyldne og sprøde
  • Lad kokostoppene køle helt af på en rist
  • Smelt chokoladen og dyp bundene af kokostoppene i den smeltede chokolade. Du kan evt dyppe dem 2 gange, hvis det skal være ekstra godt

Spørgsmål, svar og tips

Kom husholdningsfilm i dit fad, så du nemt at frigøre isen når den er frossen. Brug evt et glas fad, så du kan se at kiksene er placeret ovenpå hinanden i top og bund.

Isbarerne kan holde 1 mdr på frys i en lufttætbeholder.

Spørgsmål eller feedback til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *