Kokostoppe
Kokostoppe med marcipan & citron 🗻🍋
Har du 45 minutter og lyst til at forkæle dine smagsløg? Så er kokostoppe med marcipan og citronskal lige noget for dig! 😋🍋
De er perfekte som en hurtig snack til den søde tand, når gæsterne melder deres ankomst, eller hvis du bare vil sprede lidt glæde til kollegaerne eller børnene.
Med en sprød yderside, et blødt, chewy indre og en dyb smag fra den mørke chokolade, er de lige så lækre, som de er nemme at lave. 🌟
22
stk.30
Minutter12
Minutter42
MinutterIngrediensliste
200 g kokosmel
150 g sukker
150 g marcipan
2 tsk vaniljesukker
2 stk æg
1/2 tsk salt
1/2 stk øko citron (skallen derfra)
200 g mørk chokolade (til at dyppe bundene i)
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne i en røremaskine. Du kan også røre dem sammen i en skål, så skal marcipanen rives i massen
- Tænd ovnen på 180 grader alm
- Form toppe af massen mens ovnen varmer op
- Bag kokostoppene i 12 min. De skal blive gyldne og sprøde
- Lad kokostoppene køle helt af på en rist
- Smelt chokoladen og dyp bundene af kokostoppene i den smeltede chokolade. Du kan evt dyppe dem 2 gange, hvis det skal være ekstra godt
Har du prøvet opskriften? Vis mig dit resultat ♥️
Spørgsmål, svar og tips
Kom husholdningsfilm i dit fad, så du nemt at frigøre isen når den er frossen. Brug evt et glas fad, så du kan se at kiksene er placeret ovenpå hinanden i top og bund.
Isbarerne kan holde 1 mdr på frys i en lufttætbeholder.