
Kokossnitter
25 kokossnitter på 30 min 🥥🍫
Drømmer du om en hurtig og nem opskrift, der stadig imponerer?
De her saftige kokossnitter er sprøde udenpå, chewy indeni og får et ekstra løft med marcipan, citron og chokoladeknæk.
Har du marcipan til overs fra julen? Så er dette den perfekte måde at få den brugt på!
På kun 30 minutter kan du lave 25 lækre kokossnitter, der er ideelle til både gæster og hyggelige stunder derhjemme.
En simpel opskrift til dig, der elsker kokostoppe, men gerne vil gøre det endnu nemmere – bare skær ud og nyd! 😍✨
Tid: Max 30 min.Kategori: Snacks & Små Lækkerier
Antal portioner
25
stk.Arbejdstid
12
MinutterTilberedelsestid
18
MinutterTid i alt
30
Minutter
Hold skærmen tændt
Ingrediensliste
200 g kokosmel
150 g sukker
150 g marcipan
2 tsk vaniljesukker
2 stk æg
1/2 tsk salt
1/2 stk citron (saften og skallen derfra)
150 g chokolade
1 håndfuld kokoschips til pynt
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader alm. ovn
- Kom kokosmel, sukker, marcipan, vaniljesukker, æg, salt & citron op i en skål og rør det til en ensartet masse
- Kom kokosmassen ud på bagepapir og rul det ud i 1,5 cm tykkelse i en firkant af ca. 20 X 20 cm
- Bag kokosmassen i 16-18 min. Den skal være gylden
- Tag den bagte kokosmasse ud af ovnen og fordel straks chokoladeknapper eller hakket chokolade på toppen, så det kan smelte
- Du kan kortvarigt sætte kokosmassen ind i den slukkede, men lune ovn, hvis det har svært ved at smelte
- Smør chokoladen ud i et jævnt lag og pynt evt med kokoschips på toppen
- Køl den store kokosbar ned på en bagerist og kom den på køl, så chokoladen sætter sig - herefter kan du skære de størrelser ud, der passer