Kanelkage Med Chokolade
Kanel-chokoladekage 😃🍫
Har du gæster om 1 time – eller bare lyst til kage NU? Så er denne kanelkage med chokoladeknapper det perfekte valg! 👩🍳
Den er supernem at lave, kræver kun basisingredienser og er klar på 1 time fra start til slut.
Det bedste? Den er uden olie og uden behov for topping – chokoladeknapperne sørger for, at den er fyldt med smag og sødme.
En hyggelig og simpel opskrift, som selv børnene kan hjælpe med 👧🏼🍴
12
stk.20
Minutter40
Minutter1
timeIngrediensliste
400 g sukker
150 g smør
2 stk æg
2 dl yoghurt naturel
3 dl letmælk
400 g hvedemel
1 tsk kardemomme
4 tsk kanel
1/2 tsk salt
1 tsk natron
2 håndfulde chokoladeknapper (lys og mørk)
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader alm ovn
- Pisk sukker og smør luftigt
- Pisk æg i
- Tilsæt yoghurt og mælk
- Tilsæt alle de tørre ingredienser, pånær natron og chokolade. Rør dejen ensartet
- Tilsæt natron
- Hæld dejen ud i bradepanden (min er 30x35) og fordel chokoladeknapperne i dejen. Husk at komme nogle ovenpå
- Sæt kagen i ovnen og bag den 35-40 min, indtil der ikke sidder dej på din strikkepind/gaffel eller kniv
- Lad kagen køle af på en rist
Har du prøvet opskriften? Vis mig dit resultat ♥️
Spørgsmål, svar og tips
Kom husholdningsfilm i dit fad, så du nemt at frigøre isen når den er frossen. Brug evt et glas fad, så du kan se at kiksene er placeret ovenpå hinanden i top og bund.
Isbarerne kan holde 1 mdr på frys i en lufttætbeholder.