Følg med og sig hej 👉🏾
Jule Chokolade Bark

Jule Chokolade Bark

Har du smeltet lidt for meget chokolade? Og har du nødder, tørret frugt eller krymmel, der trænger til at blive brugt?

Så er hjemmelavet chokoladebark lige noget for dig! 🌟🍫

Med kun 3 ingredienser og på under 30 minutter kan du forvandle dine rester til noget lækkert og helt unikt.

Alt, du skal gøre, er at smøre den smeltede chokolade tyndt ud, og toppe den med det, du har i køkkenet.
Det er ikke kun en fantastisk måde at mindske madspild på, men også en hyggelig aktivitet, hvor både børn og voksne kan være kreative sammen😍🤎

Tid: Max 30 min.Kategori: Fest & HøjtiderAntal ingredienser: 1-3 ingredienser
0.0 fra 0 stemmer
Antal

8

stk.
Arbejdstid

10

Minutter
Tilberedelsestid

20

Minutter
Tid i alt

30

Minutter
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 100 g chokolade (fx ODENSE Mørke Chokoladeknapper)

  • Pynt
  • ristede, hakkede mandler

  • stykker af medjoul Daddel

  • strimler af appelsinskal fra øko appelsin

  • 5 g ODENSE guldstøv

Sådan gør du

  • Temperer chokoladen
  • Smør chokoladen ud på et stykke bagepapir i et tyndt lag, ca. 2-3 mm
  • Pynt chokoladen med hakkede mandler (eller andre nødder) og stykker af tørret frugt som f.eks. dadler (rosiner, tranebær eller abrikoser) og evt. tynde strimler af appelsin
  • Drys eventuelt med guldglimmer for at gøre chokoladen ekstra fin
  • Lad chokoladen størkne
  • Bræk chokoladen i stykker efter eget ønske

Spørgsmål, svar og tips

Opbevar chokolanden i en lufttæt beholder

Spørgsmål eller feedback til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *