Jule Chokolade Bark
Har du smeltet lidt for meget chokolade? Og har du nødder, tørret frugt eller krymmel, der trænger til at blive brugt?
Så er hjemmelavet chokoladebark lige noget for dig! 🌟🍫
Med kun 3 ingredienser og på under 30 minutter kan du forvandle dine rester til noget lækkert og helt unikt.
Alt, du skal gøre, er at smøre den smeltede chokolade tyndt ud, og toppe den med det, du har i køkkenet.
Det er ikke kun en fantastisk måde at mindske madspild på, men også en hyggelig aktivitet, hvor både børn og voksne kan være kreative sammen😍🤎
8
stk.10
Minutter20
Minutter30
MinutterIngrediensliste
100 g chokolade (fx ODENSE Mørke Chokoladeknapper)
- Pynt
ristede, hakkede mandler
stykker af medjoul Daddel
strimler af appelsinskal fra øko appelsin
5 g ODENSE guldstøv
Sådan gør du
- Temperer chokoladen
- Smør chokoladen ud på et stykke bagepapir i et tyndt lag, ca. 2-3 mm
- Pynt chokoladen med hakkede mandler (eller andre nødder) og stykker af tørret frugt som f.eks. dadler (rosiner, tranebær eller abrikoser) og evt. tynde strimler af appelsin
- Drys eventuelt med guldglimmer for at gøre chokoladen ekstra fin
- Lad chokoladen størkne
- Bræk chokoladen i stykker efter eget ønske
Har du prøvet opskriften? Vis mig dit resultat ♥️
Spørgsmål, svar og tips
Opbevar chokolanden i en lufttæt beholder