Følg med og sig hej 👉🏾
Græskarkerne Stykker

Græskarkerne Stykker

Æltefri græskarkernestykker – klar med kun 5 ingredienser! 🍞✨
Sprøde og luftige græskarkernestykker kræver hverken æltning eller avancerede teknikker – bare ren hygge og lækker smag! 🤩

Dejen røres sammen på få minutter med kun 5 ingredienser og passer sig selv natten over på køkkenbordet.

Ingen klistrede fingre, ingen rodet køkkenbord – og morgenen efter skal du blot bage dem, mens du brygger kaffen.

Perfekte til morgenbordet eller som et lækkert mellemmåltid🌟🔥

Tid: Max 30 min.Kategori: Brød & BagværkAntal ingredienser: 4-5 ingredienser
5.0 fra 1 stemme
Antal

12

stk.
Arbejdstid

10

Minutter
Tilberedelsestid

20

Minutter
Tid i alt

30

Minutter
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 25 g gær

  • 450 ml vand

  • 100 g yoghurt naturel

  • 500 g hvedemel

  • 100 g manitobamel

  • 1 spsk salt

  • 150 g græskarkerner (til bunden af bollerne)

Sådan gør du

  • Opløs gæren i vand i en stor skål
  • Tilsæt yoghurt, hvedemel, manitobamel og salt, og rør det hele sammen til en ensartet dej - Dejen er klistret, og det er helt, som den skal være
  • Dæk skålen med husholdningsfilm, og lad dejen hæve på køkkenbordet natten over
  • Næste dag forvarmer du ovnen til 250 grader alm ovn
  • Fordel græskarkernerne på køkkenbordet. Vend dejen ud over kernerne, drys mel på toppen af dejen
  • Skær dejen i 12 stykker med en dejspade, og placer dem på en bageplade
  • Bag bollerne i 10 minutter. Skru derefter ned til 230 grader og bag i yderligere 5-10 minutter, indtil bollerne er gyldne og lyder hule, når du banker på bunden

Spørgsmål, svar og tips

Du kan sætte bollerne på bagepladen med et par fugtige skeer, men så kan en del af luften blive presset ud af dejen. Så ‘skær’ helst ned i dejen med siden af skeen og løft dejen op ved hjælp fra en anden ske

Spørgsmål eller feedback til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *