Græskarkerne Stykker
Æltefri græskarkernestykker – klar med kun 5 ingredienser! 🍞✨
Sprøde og luftige græskarkernestykker kræver hverken æltning eller avancerede teknikker – bare ren hygge og lækker smag! 🤩
Dejen røres sammen på få minutter med kun 5 ingredienser og passer sig selv natten over på køkkenbordet.
Ingen klistrede fingre, ingen rodet køkkenbord – og morgenen efter skal du blot bage dem, mens du brygger kaffen.
Perfekte til morgenbordet eller som et lækkert mellemmåltid🌟🔥
12
stk.10
Minutter20
Minutter30
MinutterIngrediensliste
25 g gær
450 ml vand
100 g yoghurt naturel
500 g hvedemel
100 g manitobamel
1 spsk salt
150 g græskarkerner (til bunden af bollerne)
Sådan gør du
- Opløs gæren i vand i en stor skål
- Tilsæt yoghurt, hvedemel, manitobamel og salt, og rør det hele sammen til en ensartet dej - Dejen er klistret, og det er helt, som den skal være
- Dæk skålen med husholdningsfilm, og lad dejen hæve på køkkenbordet natten over
- Næste dag forvarmer du ovnen til 250 grader alm ovn
- Fordel græskarkernerne på køkkenbordet. Vend dejen ud over kernerne, drys mel på toppen af dejen
- Skær dejen i 12 stykker med en dejspade, og placer dem på en bageplade
- Bag bollerne i 10 minutter. Skru derefter ned til 230 grader og bag i yderligere 5-10 minutter, indtil bollerne er gyldne og lyder hule, når du banker på bunden
Har du prøvet opskriften? Vis mig dit resultat ♥️
Spørgsmål, svar og tips
Du kan sætte bollerne på bagepladen med et par fugtige skeer, men så kan en del af luften blive presset ud af dejen. Så ‘skær’ helst ned i dejen med siden af skeen og løft dejen op ved hjælp fra en anden ske