
Flødebollekage
Flødebollekage - på 20 min 🤩
Krydret Bastognekiks, flødeboller, friske bær og en lækker creme? YES! Thats it!
Den perfekte desserter eller eftermiddagskaffe, hvis du skal bikse en kage sammen til de uventede gæster - eller de utålmodige børn… det her er ihvertfald en af Idas favoritter.
Har du prøvet at bruge Bastognekiks for en mere krydret bund i dine NO BAKE kager?
Det smager himmelsk! … og det bliver ikke så ultra sødt🤫
Tid: Max 30 min.Kategori: Kager
Personer
6
Arbejdstid
20
MinutterTid i alt
20
Minutter
Hold skærmen tændt
Ingrediensliste
1 pk bastognekiks, a 250g
1,5 dl piskefløde
400 g græsk yoghurt 2%
2 tsk vaniljesukker
12 stk flødeboller
500-750 g friske jordbær
125 g blåbær
Sådan gør du
- Rens bærrene og del dem i kvarte eller skiver
- Lav cremen ved at piske fløden let og tilsætte græsk yoghurt og vaniljesukker
- Knus Bastognekiksene i fadet og kom cremen over, tryk 8 flødeboller ned i cremen, så de går i stykker og fordel bærrene udover. Top kagen med hele flødeboller, de friske bær og evt lidt mynte. Velbekomme 🌟
2 kommentarer til “Flødebollekage”
Hej Louise
Mangler der ikke flødeboller og bær i ingrediens listen ?
Jeg har vanille skyr i køleskabet. Tror du det kan bruges i stedet for græsk yoghurt?
Mange hilsner Lillian
Kære Lillian
Dejligt at skriver det – den var desværre smuttet. Det er nu tilføjet. Og det er iøvrigt den skønneste sommerkage. Jeg håber at du har lyst til at prøve den. Kh Louise