
Bagte Gulerødder
Tryl dine gulerødder til en lækker gourmet-salat med få, enkle ingredienser 🥕🥗✨
Forestil dig søde, bagte gulerødder med let bid, blød mozzarella, sprøde pinjekerner og den lidt skarpe kontrast fra rødløg - alt sammen drizzlet med en lækker balsamico glace.
Det perfekte tilbehør - eller som en stjerne for sig selv! 🥕
Tid: Max 60 min.Kategori: SalaterAntal ingredienser: 4-5 ingredienser
Antal
2
personerArbejdstid
10
MinutterTilberedelsestid
30
MinutterTid i alt
40
Minutter
Hold skærmen tændt
Ingrediensliste
- Bagte Gulerødder
300 g gulerødder
4 spsk olivenolie
salt og peber
- Topping til salaten
1 stk mozzarellakugle
2 skiver rødløg i halve
20 g ristet pinjekerner
2 spsk balsamico glace
Sådan gør du
- NB: Opskriften er beregnet som tilbehør til en hovedret
- Tænd ovnen på 200 g alm ovn & rens gulerødderne og skær dem til i størrelse, hvis ikke de er ens
- Kom olivenolie, salt og peber på gulerødderne og kom gulerødderne i ovnen i 30 min
- Når gulerødderne er bagte, men tadig har bid, lader du dem køle af i ca 20 min
- Herefter trækkes mozzarellakuglen i stykker og fordeles ud over gulerødderne sammen med pinjekerner, basilikumblade og glace
- De bagte gulerødder serveres lune enten som en forret eller som tilbehør til hovedretten. Velbekom ⭐
Har du prøvet opskriften? Vis mig dit resultat ♥️
Spørgsmål, svar og tips
Kan opskriften forberedes i forvejen?
Du kan bage gulerødderne i forvejen, og komme topping på lige inden servering. Salaten smager også dejligt kold.