Æggemuffins
Æggemuffins med kun 4 ingredienser 🥒🥚🍅
Savner du variation i din frokost? 🍽️
Så er denne nemme opskrift perfekt til at opgradere en ellers kedelig madpakke!
Lav dem om aftenen og du har frokost til et par dage - ideel til en travl hverdag.
Squash, æg, tomat og parmesan - fire ingredienser og du har den perfekte frokost på under 30 minutter 🤩
Tid: Max 30 min.Kategori: Frokost & Let AftensmadAntal ingredienser: 4-5 ingredienser
Antal
6
stk.Arbejdstid
15
MinutterTilberedelsestid
12
MinutterTid i alt
27
Minutter
Hold skærmen tændt
Ingrediensliste
12 stk æg
1/2 stk squash (mellemstor)
6 stk cherry tomater
salt og peber
3 spsk parmesan
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader alm
- Sprøjt eller smør din muffin form med fedtstof
- Lav lange strimler squash med din kartoffelskræller
- Tag strimlerne og kom dem langs kanten i hver muffin form, så de danner en cirkel
- Slå 2 æg ud i hvert “rum”. Hvis ikke du har en sliplet form, så skal der bagepapir i formen
- Skær cherry tomaten ud og læg den oven på
- Kværn salt og peber på toppen og slut af med at drysse parmesan udover
- Bag dem i 12 min og lad dem “sætte sig i formen” i 10 min, hvor efter du løfter dem forsigtigt op
Har du prøvet opskriften? Vis mig dit resultat ♥️
Spørgsmål, svar og tips
Serveringsforslag
Når de er kølet af, kan de spises som de er eller kommes på toppen af et stykke ristet rugbrød med fx avocado
Hvor længe kan de holde sig friske?
Æggemuffinsene kan holde sig friske i to dage på køl – så de er perfekte til madpakken!