Følg med og sig hej 👉🏾
Æggemuffins

Æggemuffins

Æggemuffins med kun 4 ingredienser 🥒🥚🍅

Savner du variation i din frokost? 🍽️
Så er denne nemme opskrift perfekt til at opgradere en ellers kedelig madpakke!
Lav dem om aftenen og du har frokost til et par dage - ideel til en travl hverdag.

Squash, æg, tomat og parmesan - fire ingredienser og du har den perfekte frokost på under 30 minutter 🤩

Tid: Max 30 min.Kategori: Frokost & Let AftensmadAntal ingredienser: 4-5 ingredienser
5.0 fra 1 stemme
Antal

6

stk.
Arbejdstid

15

Minutter
Tilberedelsestid

12

Minutter
Tid i alt

27

Minutter
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 12 stk æg

  • 1/2 stk squash (mellemstor)

  • 6 stk cherry tomater

  • salt og peber

  • 3 spsk parmesan

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader alm
  • Sprøjt eller smør din muffin form med fedtstof
  • Lav lange strimler squash med din kartoffelskræller
  • Tag strimlerne og kom dem langs kanten i hver muffin form, så de danner en cirkel
  • Slå 2 æg ud i hvert “rum”. Hvis ikke du har en sliplet form, så skal der bagepapir i formen
  • Skær cherry tomaten ud og læg den oven på
  • Kværn salt og peber på toppen og slut af med at drysse parmesan udover
  • Bag dem i 12 min og lad dem “sætte sig i formen” i 10 min, hvor efter du løfter dem forsigtigt op

Spørgsmål, svar og tips

Når de er kølet af, kan de spises som de er eller kommes på toppen af et stykke ristet rugbrød med fx avocado

Æggemuffinsene kan holde sig friske i to dage på køl – så de er perfekte til madpakken!

Spørgsmål eller feedback til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *