Følg med og sig hej 👉🏾
Æblecrumble Med Marcipan
Æblecrumble Med Marcipan

Æblecrumble Med Marcipan

Æblecrumble er ikke bare lækkert, det er også super nemt, særligt hvis du skal lave til mange og det gerne må gå lidt stærkt 🌪️🍎

Opskriften er også velegnet til dig, der har en stor mængde æbler, og gerne vil gøre et godt indhug i dem.
- så lad mig præsentere en lækker og nem kage med sæsonens æbler.

Bruger du marcipan i din crumble, så får du en endnu mere intens smag af bagte mandler og en lidt chewy konsistens.
Det er så lækkert 👌

Kategori: Kager
0.0 fra 0 stemmer
Personer

6

personer
Arbejdstid

20

Minutter
Tilberedelsestid

40

Minutter
Tid i alt

1

time 
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • Æble
  • 1 kg æbler med skræl (uden kernehus)

  • 60 g sukker

  • 1 spsk kanel

  • Crumble
  • 125 g havregryn

  • 20 g sukker

  • 1 tsk kanel

  • 50 g smør (stuetemp)

  • 115 g marcipan

  • 2 tsk vaniljesukker

  • 50 g mandler

  • 1 nip salt

  • Hvis du har lyst...
  •  ...serveres lun med græsk yoghurt 2 % smagt til med vaniljesukker og lidt flormelis

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader alm ovn
  • Skær æblerne i tern a ca 2 cm og vend dem i sukker og kanel
  • Bag æblerne med sukker og kanel i 20 min
  • Vend alle crumble ingredienser sammen, bland dem godt og fordel dejen ud over æblerne
  • Bag æblerne med crumble færdig midt i ovnen i ca. 20 min
  • Æblecrumblen serveres lun med græsk yoghurt 2 % smagt til med vaniljesukker og lidt flormelis. Velbekom 🌟

Spørgsmål, svar og tips

Vidste du at du kan fryse en bagt æblecrumble? Tag den fra fryseren, lad den tø op på køllenbordet på en rist og lun den så den er gennemvarm og servere den. Det smager SÅ GODT!

Spørgsmål eller feedback til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

NU kan du købe

Rugbrød – brug dine rester

Efter måneders ventetid er den endelig her – min nye kogebog fyldt med mere end 55 opskrifter, der forvandler rugbrød til alt fra sprøde snacks, tærter, svampede boller og brød, sønderjysk rugbrødskage til pandekager og småkager.

Bogen har fået en forrygende modtagelse på både udseende og indhold – den ligger i top 10 på bestsellerlisten. Den er indbundet i lækker hardback med et retro-look, der både pynter i køkkenet og kan tåle at blive brugt igen og igen.

Vil du sikre dig et eksemplar – så skynd dig at bestille nu, så du kan få brugt dine rugbrødsrester.