Følg med og sig hej 👉🏾
Minikager (Glutenfri)
Minikager (Glutenfri)

Minikager (Glutenfri)

En hurtig kage uden smør eller mel? 😍

3 ingredienser + lidt salt og viola, du har den lækreste lille kage.
Den er let porøs i teksturen, og har en dejlig sødme.

God i madpakken og som dejligt mættende lille snack 🌟


Tid: Max 30 min.Kategori: KagerAntal ingredienser: 1-3 ingredienser
0.0 fra 0 stemmer
Antal

16

stk
Arbejdstid

10

Minutter
Tilberedelsestid

20

Minutter
Tid i alt

30

Minutter
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 180 g moste meget MODNE banananer (ellers så tilsæt 2 spsk sirup)

  • 200 g mandelmel

  • 30 g hakket mørk chokolade ca 50-60%

  • 1/2 tsk salt

Sådan gør du

  • Mandelmel vendes i de moste bananer
  • Chokolade kommes i dejen sammen med salt (smag dig frem ift hvor søde bananerne er)
  • Rul dejen til kugler af ca 25 g stykket og sæt dem på en bageplade. Giv dem et lille tryk med gaflen, så de får cookieform
  • Bages 200 grader i ca 15-20 min - de skal være gyldne
  • Kagerne bliver bløde igen når de opbevares pga fugten fra bananerne. Holdbarhed 2 dage i lufttæt beholder. Velbekom 🌟

Spørgsmål eller feedback til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *