Marcipan Småkager
Små chewy marcipan småkager med den skønneste gold chokolade - 3 ingredienser ♥️
Har du prøvet at bage marcipan, som det er, og så spise det? Det er mega lækkert, marcipanen bliver sprød og sej på samme tid. Der er ofte marcipan på tilbud ifm. jul eller påske. Grib en stang marcipan med, frys den evt. ned til du får lyst til at lave nemme marcipan småkager på INGEN tid.
Du kan pynte dem, som du har lyst, de smager også dejligt uden marcipanæg eller fx med frysetørret hindbær.
Tid: Max 30 min.Kategori: KagerAntal ingredienser: 1-3 ingredienser
Antal
16
stkArbejdstid
10
MinutterTid i alt
10
Minutter
Hold skærmen tændt
Ingrediensliste
150 g marcipan
75 g gold chokolade
evt påskeæg eller frysetørret bær til at komme ovenpå
Sådan gør du
- Udrul marcipan i lidt flormelis og stik dem ud med en rund udstikker
- Kom dem på bageplade og bag dem i 8 min ved 180 grader til de er gyldne. Lad dem herefter køle af
- Temperere chokoladen og dyp småkagerne deri, pynt evt med knuste marcipan æg eller frysetørret hindbær
- Kan opbevares i kagedåse indtil de er helt spist (pssst… måske de aldrig når helt dertil 😋). Brug også de bagte marcipansmåkager til de perfekte bunde i flødeboller. Velbekom ☀️