Følg med og sig hej 👉🏾
Lakridskugler med Hindbær
Lakridskugler med Hindbær

Lakridskugler med Hindbær

Dadelkugler med lakrids og hindbær 🩷 – 5 ingredienser, masser af smag og naturlig nydelse

Når den lille snacksult melder sig, er det rart at have noget lækkert klar
– og endnu bedre, når det både er nemt, sundere og smager fantastisk.

Dadelkuglerne er lavet med kun 5 naturlige ingredienser, kræver ingen bagning og er klar på ingen tid.

Den bløde sødme fra dadler kombineres med intens lakrids og syrligt hindbær. 

De er perfekte som en hurtig snack, til madpakken eller som et lille sødt indslag til eftermiddagskaffen – og de holder sig fint i køleskabet i flere dage 🫶🏼

Tid: Max 60 min.Kategori: Snacks & Små LækkerierAntal ingredienser: 4-5 ingredienser
0.0 fra 0 stemmer
Antal

14

stk.
Arbejdstid

20

Minutter
Tilberedelsestid

30

Minutter
Tid i alt

50

Minutter
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 200 g medjooldadler uden sten

  • 70 g cashewnødder

  • 1 spsk lakridspulver

  • 1 spsk kakao

  • 1 nip salt

  • 5 spsk frysetørret hindbær til pynt (du kan også bruge kokos – eller hvad du foretrækker)

Sådan gør du

  • Kom de udstenede medjooldadler i en skål og hæld varmt vand over dem. Lad dem trække i 5 minutter, til de er helt bløde
  • Hæld vandet fra dadlerne ved at bruge en sigte
  • Kom dadler, cashewnødder, lakridspulver, kakao og salt i en foodprocessor. Blend til massen er ensartet og samlet
  •  Stil massen på køl i mindst 30 minutter (kan nemt stå et par dage), så den bliver fast og nem at arbejde med
  • Tril kugler på ca. 20 g hver – du får omkring 12-14 stykker
  • Tril kuglerne i fint hindbærstøv. Du kan købe det færdigt eller lave det selv ved at blende frysetørrede hindbær i en minihakker, så det bliver til støv 

Spørgsmål eller feedback til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

NU kan du købe

Rugbrød – brug dine rester

Efter måneders ventetid er den endelig her – min nye kogebog fyldt med mere end 55 opskrifter, der forvandler rugbrød til alt fra sprøde snacks, tærter, svampede boller og brød, sønderjysk rugbrødskage til pandekager og småkager.

Bogen har fået en forrygende modtagelse på både udseende og indhold – den ligger i top 10 på bestsellerlisten. Den er indbundet i lækker hardback med et retro-look, der både pynter i køkkenet og kan tåle at blive brugt igen og igen.

Vil du sikre dig et eksemplar – så skynd dig at bestille nu, så du kan få brugt dine rugbrødsrester.