Kaffemousse Isbar
Kaffemousse i form af en isbar er en uimodståelig fristelse for alle iskaffeelskere ♥️
På bare 10 minutter kan du samle en skøn dessert med kun 5 ingredienser.
Bastognekiks danner den perfekte sprøde ramme om den cremede isbase, som kombinerer bitterheden fra kaffe med sødmen fra kondenseret mælk og dybden fra mørk chokolade.
Opskriften giver otte uimodståelige isbarer, der er lige til at nyde.
Perfekt som en hurtig og luksuriøs sommerforkælelse! 🍦☕🍫
Tid: Max 30 min.Kategori: KagerAntal ingredienser: 4-5 ingredienser
Antal
8
stk.Arbejdstid
10
MinutterTilberedelsestid
4
timerTid i alt
4
timer10
Minutter
Hold skærmen tændt
Ingrediensliste
2 spsk rød Nescafe Original (det skal være den)
1,5 spsk brun farin
1/2 dl varmt vand
2,5 dl fløde
90 g kondenseret mælk
1 pk Bastogne kiks (16 stk)
Sådan gør du
- Kom husholdningsfilm i et fad (mit er 20X20 cm), og kom 8 bastognekiks i bunden
- Kaffemousse: Pisk nescafe, farin og vand skummende, så du får en lys og luftig kaffemousse
- Isbase: Rengør dine piskeris for kaffemousse. Pisk fløden fast, og tilsæt kondenseret mælk. Vend fløde og kondenseret mælk sammen
- Vend herefter isbasen og kaffemoussen sammen
- Kom kaffeisen udover kiksene, og fordel ismassen godt i formen. Kom 8 kiks ovenpå, placeret symmetrisk for de første kiks du lagde i bunden
- Isen skal have minimum 4 timer på køl, så kan du skære isbarer af den
- Server isbarerne direkte fra fryseren - velbekom
Har du prøvet opskriften? Vis mig dit resultat ♥️
Spørgsmål, svar og tips
Opbevaring
Isbarrene kan opbevares på frost, ligesom andre is