Følg med og sig hej 👉🏾
Kaffemousse Isbar
Kaffemousse Isbar

Kaffemousse Isbar

Kaffemousse i form af en isbar er en uimodståelig fristelse for alle iskaffeelskere ♥️

På bare 10 minutter kan du samle en skøn dessert med kun 5 ingredienser.
Bastognekiks danner den perfekte sprøde ramme om den cremede isbase, som kombinerer bitterheden fra kaffe med sødmen fra kondenseret mælk og dybden fra mørk chokolade.

Opskriften giver otte uimodståelige isbarer, der er lige til at nyde.
Perfekt som en hurtig og luksuriøs sommerforkælelse! 🍦☕🍫

Tid: Max 30 min.Kategori: KagerAntal ingredienser: 4-5 ingredienser
5.0 fra 2 stemmer
Antal

8

stk.
Arbejdstid

10

Minutter
Tilberedelsestid

4

timer 
Tid i alt

4

timer 

10

Minutter
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 2 spsk rød Nescafe Original (det skal være den)

  • 1,5 spsk brun farin

  • 1/2 dl varmt vand

  • 2,5 dl fløde

  • 90 g kondenseret mælk

  • 1 pk Bastogne kiks (16 stk)

Sådan gør du

  • Kom husholdningsfilm i et fad (mit er 20X20 cm), og kom 8 bastognekiks i bunden
  • Kaffemousse: Pisk nescafe, farin og vand skummende, så du får en lys og luftig kaffemousse 
  • Isbase: Rengør dine piskeris for kaffemousse. Pisk fløden fast, og tilsæt kondenseret mælk. Vend fløde og kondenseret mælk sammen
  • Vend herefter isbasen og kaffemoussen sammen
  • Kom kaffeisen udover kiksene, og fordel ismassen godt i formen. Kom 8 kiks ovenpå, placeret symmetrisk for de første kiks du lagde i bunden
  • Isen skal have minimum 4 timer på køl, så kan du skære isbarer af den
  • Server isbarerne direkte fra fryseren - velbekom

Spørgsmål, svar og tips

Isbarrene kan opbevares på frost, ligesom andre is

Spørgsmål eller feedback til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *