
Fudgy Banana Brownie
Lækker brownie med kun 4 ingredienser! 🍫
En fudgy brownie uden mel, der både er glutenfri og utrolig nem at lave.
Perfekt til dig, der vil prøve noget nyt, eller til dem, der ikke tåler gluten 🤩
Kagen er svampet, rig på smag og klar på ingen tid.
Der er ingen grund til at vente – giv den et forsøg, og nyd en smagfuld oplevelse, der imponerer hver gang!
Tid: Max 60 min.Kategori: KagerAntal ingredienser: 4-5 ingredienser
Serveringer
10
stkArbejdstid
10
MinutterTilberedelsestid
25
MinutterTid i alt
35
Minutter
Hold skærmen tændt
Ingrediensliste
3 modne bananer
3 spsk peanut butter
45 g god kvalitet bagekakao
0,5 dl sirup
80 g chokoladeknapper
1 nip salt
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 190 grader alm ovn.
- Mos bananerne grundigt i en skål, og tilsæt peanut butter, kakao, sirup og et nip salt.
- Rør det hele godt sammen, til du har en ensartet kagedej.
- Hæld dejen i en bageform beklædt med bagepapir (12cm x 20cm), og bag brownien i 25 minutter ved 190 grader. Kagen er stadig blød når den er færdig, men være obs på at den er gennembagt og ikke rå i midten.
- Lad kagen køle af på rist, inden du skærer den i stykker og serverer den. Velbekomme ✨
1 kommentar til “Fudgy Banana Brownie”
Kæmpe fan – lækker opskrift!