Crispy Omelet
En super lækker og sprød omelet, lavet på 5 min og med to ingredienser. Eaaaasy! Og super super tasty 🌟
Omeletten er en vietnamesisk pandekage, hvorfor jeg også gør den lidt spicy med chili og krydderurter 🌶️🍃
Har du lyst til noget lækkert crunchy til en salat, en nudelret eller bare en sjovere morgenmad, så prøv at lave den her rispapirsomelet.
Det eneste du SKAL bruge er rispapir og et æg, og så er det bare i gang.
1
mellemstore10
Minutter2
Minutter12
MinutterIngrediensliste
1 stk æg
1 stk rispapir
1/2 tsk olie til stegning + salt & peber
- Fyld
Valgrfit Jeg bruger chili, Sriracha sauce, koriander, lime og ristet sesam
Sådan gør du
- Slå et æg sammen med salt, peber og tørret chili (brug det du godt kan lide og har)
- Varm panden op ved middel varme og kom lidt olie på panden, læg herefter et rispapir ovenpå
- Kom æggemassen på, og vent et minut til det har sat sig. Jeg kommer Sriracha sauce ovenpå, for et lidt spicy twist sammen med lidt frisk lime saft
- Fold rispapiret over, skru lidt op for varmen så du får dejlig sprødt rispapir og vend det så et par gange til det er sprødt på begge sider og har fået farve
- Server din omelet som den er eller med en sprød salat på siden. Velbekom ⭐
Har du prøvet opskriften? Vis mig dit resultat ♥️
Spørgsmål, svar og tips
Opbevar rugbrødskuglerne på køl i en lufttæt beholder. Holder ca 1 uge med friske råvarer dvs. brug ikke rugbrød tæt på sidste holdbarhed. Den kan du istedet lave rugbrødsdrys af – Søg på ‘Rugbrødsdrys’ her på siden.