
Chips Uden Olie
Sunde Chips - 1 ingrediens
Lav dine egne sprøde chips uden den farlige (og fedende 🤫) olie på kun 10 MINUTTER.
Chipsene er klar på nul-komma-fem, sprøde og lækre! Du skal bruge ÉN ingrediens + en smule salt.
Tid: Max 30 min.Kategori: Snacks & Små LækkerierAntal ingredienser: 1-3 ingredienser
Portioner
1
stkArbejdstid
5
MinutterTilberedelsestid
15
MinutterTid i alt
20
Minutter
Hold skærmen tændt
Ingrediensliste
1 kartoffel
Sådan gør du
- Ta én kartoffel med/uden skæl og skær den i tynde skiver a 2 mm, enten med en kniv eller på mandolinjern
- Dup kartoffelskiverne med køkkenrulle så de er helt tørre
- Kom bagepapir på en tallerken (klip bagepapiret til så det passer til tallerkenen)
- Læg de tynde skiver kartoffel på bagepapiret, drys LIDT salt på og sæt tallerkenen i mikroovnen i 5 min ved 800W
- Tag bagepapiret med chipsene ud af mikroovnen (lad tallerkenen stå derinde) og vend kartoffelskiverne og giv dem yderligere 3 min på den anden side. Dine chips skal være tørre og begynde at tage farve og blive gyldne
NB: tallerkenen bliver MEGET varm, så pas på - Nu kan du servere dine lækre chips, og nyde dem som de er, eller med en lækker dip eller til et ostebord. Velbekom⭐
- TIPS
- Du kan også bage dem på køkkenrulle, så bliver de hurtigere sprøde - så der skal de kun have 5 min. Jeg foretrækker bagepapir, da det er godkendt til opvarmning
- Du kan lave dem i ovnen - 160 grader varmluft 15 min. Vend gerne undervejs og giv dem længere tid/eller mere varme hvis de ikke er sprøde efter 25 min.









