
Blomkålsnuggets
Glem nuggets! De her sprøde blomkålsbidder er et lækkert og sundt alternativ 🌱
Perfekte som fyld i madpandekager, pitabrød eller som en snack med dip 🌯🥙🍻
De er nemme at lave, fyldt med smag og spækket med vitaminer – et hit til både hverdag og fest! ✨
Tid: Max 60 min.Kategori: Frokost & Let Aftensmad
Personer
4
stk.Arbejdstid
15
MinutterTilberedelsestid
40
MinutterTid i alt
55
Minutter
Hold skærmen tændt
Ingrediensliste
1 stk blomkål
80 g hvedemel
125 ml vand
1 tsk løgpulver
1 tsk cayenne peber
2 dl panko rasp
salt og peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft
- Del blomkålen i buketter
- Rør hvedemel, vand, løgpulver, cayennepeber, salt og peber til våd dej
- Vend blomkålsbuketterne op i dejen og rør dem rundt
- Tag en bageplade med bagepapir og kom blomkålen derop
- Drys panko rasp udover blomkålene og vend forsigtigt rundt, så der er panko rasp på alle sider
- Bag blomkålene i den øverste del af ovnen i 30 - 40 min. De skal være gyldne og sprøde
Har du prøvet opskriften? Vis mig dit resultat ♥️
Spørgsmål, svar og tips
Udstyr
Kom husholdningsfilm i dit fad, så du nemt at frigøre isen når den er frossen. Brug evt et glas fad, så du kan se at kiksene er placeret ovenpå hinanden i top og bund.
Hvor længe kan den holde sig i fryseren?
Isbarerne kan holde 1 mdr på frys i en lufttætbeholder.