Følg med og sig hej 👉🏾
Blomkålsnuggets

Blomkålsnuggets

Glem nuggets! De her sprøde blomkålsbidder er et lækkert og sundt alternativ 🌱

Perfekte som fyld i madpandekager, pitabrød eller som en snack med dip 🌯🥙🍻

De er nemme at lave, fyldt med smag og spækket med vitaminer – et hit til både hverdag og fest! ✨

Tid: Max 60 min.Kategori: Frokost & Let Aftensmad
0.0 fra 0 stemmer
Personer

4

stk.
Arbejdstid

15

Minutter
Tilberedelsestid

40

Minutter
Tid i alt

55

Minutter
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 1 stk blomkål

  • 80 g hvedemel

  • 125 ml vand

  • 1 tsk løgpulver

  • 1 tsk cayenne peber

  • 2 dl panko rasp

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  • Del blomkålen i buketter
  • Rør hvedemel, vand, løgpulver, cayennepeber, salt og peber til våd dej
  • Vend blomkålsbuketterne op i dejen og rør dem rundt
  • Tag en bageplade med bagepapir og kom blomkålen derop
  • Drys panko rasp udover blomkålene og vend forsigtigt rundt, så der er panko rasp på alle sider
  • Bag blomkålene i den øverste del af ovnen i 30 - 40 min. De skal være gyldne og sprøde

Spørgsmål, svar og tips

Kom husholdningsfilm i dit fad, så du nemt at frigøre isen når den er frossen. Brug evt et glas fad, så du kan se at kiksene er placeret ovenpå hinanden i top og bund.

Isbarerne kan holde 1 mdr på frys i en lufttætbeholder.

Spørgsmål eller feedback til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

NU kan du købe

Rugbrød – brug dine rester

Efter måneders ventetid er den endelig her – min nye kogebog fyldt med mere end 55 opskrifter, der forvandler rugbrød til alt fra sprøde snacks, tærter, svampede boller og brød, sønderjysk rugbrødskage til pandekager og småkager.

Bogen har fået en forrygende modtagelse på både udseende og indhold – den ligger i top 10 på bestsellerlisten. Den er indbundet i lækker hardback med et retro-look, der både pynter i køkkenet og kan tåle at blive brugt igen og igen.

Vil du sikre dig et eksemplar – så skynd dig at bestille nu, så du kan få brugt dine rugbrødsrester.