Følg med og sig hej 👉🏾
Blomkålsnuggets

Blomkålsnuggets

Glem nuggets! De her sprøde blomkålsbidder er et lækkert og sundt alternativ 🌱

Perfekte som fyld i madpandekager, pitabrød eller som en snack med dip 🌯🥙🍻

De er nemme at lave, fyldt med smag og spækket med vitaminer – et hit til både hverdag og fest! ✨

Tid: Max 60 min.Kategori: Frokost & Let Aftensmad
0.0 fra 0 stemmer
Personer

4

stk.
Arbejdstid

15

Minutter
Tilberedelsestid

40

Minutter
Tid i alt

55

Minutter
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 1 stk blomkål

  • 80 g hvedemel

  • 125 ml vand

  • 1 tsk løgpulver

  • 1 tsk cayenne peber

  • 2 dl panko rasp

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  • Del blomkålen i buketter
  • Rør hvedemel, vand, løgpulver, cayennepeber, salt og peber til våd dej
  • Vend blomkålsbuketterne op i dejen og rør dem rundt
  • Tag en bageplade med bagepapir og kom blomkålen derop
  • Drys panko rasp udover blomkålene og vend forsigtigt rundt, så der er panko rasp på alle sider
  • Bag blomkålene i den øverste del af ovnen i 30 - 40 min. De skal være gyldne og sprøde

Spørgsmål, svar og tips

Kom husholdningsfilm i dit fad, så du nemt at frigøre isen når den er frossen. Brug evt et glas fad, så du kan se at kiksene er placeret ovenpå hinanden i top og bund.

Isbarerne kan holde 1 mdr på frys i en lufttætbeholder.

Spørgsmål eller feedback til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *