Følg med og sig hej 👉🏾
Banoffee Trifli
Banoffee Trifli

Banoffee Trifli

NO BAKE Banoffee trifli 🍌

En lynhurtig dessert - eller eftermiddagskage - som ikke skal bages.
Lav den som portionsanretning eller gang opskriften op og lav den til mange i et fad.

Banoffee er “banana” and “toffee” i en og samme kage eller dessert. En super skøn kombination.

Jeg topper den med sprøde Bastognekiks, de har en fantastisk krydret smag sammen med bananer.
Cremen er lavet på græsk yoghurt 2% for en mere syrlig og frisk smag.

15 min og du er klar til servering ⏰

Tid: Max 30 min.Kategori: KagerAntal ingredienser: 4-5 ingredienser
0.0 fra 0 stemmer
Antal

2

stk
Arbejdstid

15

Minutter
Tid i alt

15

Minutter
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 4 stk Bastognekiks

  • 1/2 banan i tern

  • 4 spsk græsk yoghurt 2%

  • 1 spsk Biscoff creme (købes i bl.a Normal)

  • 1 spsk lys sirup (Dansukker)

  • 1 stk Bastognekiks (til pynt)

Sådan gør du

  • Knus Bastognekiks og fordel kiksen i bunden af glassene
  • Skær banan i tern af ca 1-1,5 cm.
  • Rør Biscoff, græsk yoghurt og sirup sammen og kom det lag med tern af banan
  • Pynt med knust Bastognekiks på toppen og server. Velbekom 🤩

Spørgsmål eller feedback til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

NU kan du købe

Rugbrød – brug dine rester

Efter måneders ventetid er den endelig her – min nye kogebog fyldt med mere end 55 opskrifter, der forvandler rugbrød til alt fra sprøde snacks, tærter, svampede boller og brød, sønderjysk rugbrødskage til pandekager og småkager.

Bogen har fået en forrygende modtagelse på både udseende og indhold – den ligger i top 10 på bestsellerlisten. Den er indbundet i lækker hardback med et retro-look, der både pynter i køkkenet og kan tåle at blive brugt igen og igen.

Vil du sikre dig et eksemplar – så skynd dig at bestille nu, så du kan få brugt dine rugbrødsrester.